"n8 hacklemek mi hacklememekmi"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sek07

Üye
    Konu Sahibi
"n8 hacklemek mi hacklememekmi"
arkadaşlar n8 telefonumu hackliyim mi garantiden falan çıkarmı :hmmm

çıkmayacaksa hacklemek istiyorum

yardımlarınızı bekliyorum
 


~ angLr ^^

~ angLr ^^

Üye
Hacklersen garanti dışı kaLır. ama Garanti zamanında Orjinal yazıLımını YükLeyip gönderirsen bişey olmaz ama hackLiyken bi sorun olupta Kapanır acılmaz flnsa Garanti dışı kalabilir.:oke::oke:
 
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Tekerleme gibi başlık,çok düşündünmü:ehe
 

sek07

Üye
    Konu Sahibi
hııım tamam en iyisi hacklememek :S
 
Utku

Utku

Üye
konu kilit
 
caphuscha

caphuscha

Üye
eski telefonum N82 idi ve hackli idi. 3 kere falan istanbula servise gitti ve herhangi bir problem yaşamadım. bence aynı durum N8 dede geçerli olacaktır. ama benim ipimle de kuyuya inme, nokia clup servislerine danışıver.
 

erkara_64

hacklemek garanti dışı bırakıyorsa neden bu adamlar symbian 3 ün kodlarını insanlara açıyorlar.. diyelim ki geliştiriciler uzmanlar için yayınlıyorlar pekala Nokia nerden bilecek benim yazılım uzmanı olduğumu satarken meslek sormuyor ya:) yani kısacası hacklemek garanti dışı bırakmıyor cihazı en kötü ihtimal ovi den orjinal yazılımı yüklersin yollarsın..fakat hafıza kartı ve cihaz hafızanı mutlaka yedekle ve biçimlendir...adamlar kıl kapabilir...
 
najanaja

najanaja

Üye
Bence hacklememek sertifika aldıktan sonra zaten hackle işin olmuyor herşeyi kurabiliyorsun benim N82 hackli fakat bilmiyorum ama N8 i hacklemeyi düşünmüyorum. Sadece sistemi etkileyecek yazılımları kuramıyosun operator logsu kaldırmak gibi ama onunda çalışanını yapmışlar artık kaldırılabiliyor.
 

erkara_64

cihazı şimdi hacklemeyenler ileride mutlaka ister istemez hackleyecektir..tabiki cihaza modifiyeli fw yüklemek isteyenler ve bu işten zevk alanlar..bakınız 5800 custom fw lere birde orjinal 5800 fw lerine...göze hitap edenler mutlaka hackleyecektir:)çünkü custom fw ler hackli yapılıyor geneli insanlar uğraşmasınlar diye...
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
bizzat ben olsam telefonu hacklemem
 

sek07

Üye
    Konu Sahibi
kafam karıştı :S
 

hasman

Üye
hackleme sertifika al imzasiz uygulamalari imzala oyle yukle hack gereksiz
 
pasha14

pasha14

Üye
Hack yapmana gerek yok. Zaten herkezin kafasını karıştıranda Garanti konusu diğer arkadaşında dediği gibi telefonun eğer kapanıp hiç açılmazsa işin zor. Hack yaptın diye garanti dışı kalabilme ihtimali yüksek. Sen en iyisi OPDA'dan sertifika al istediğin uygulamaları sertifikala kur.
 
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hackleme taraftarı değilim içinde her şey var ne oldu belli değil..
aldım sertifikamı herşeyi imzalıyıp kuruyorum.. hackle mackle işim olmuyor:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt