N8 hack olmadan effect yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
N8 hack olmadan effect yükleme
N8 ime çok istediğim hack yapmak istemediğimden dolayı yüklemeyemediğim bu tür anmasyonlu effectleri başka bir yoldan yükleyen bir proğram varmı arkadaşlar...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ne yazık ki sistem dosyalarına erişim açılmadıkça yapamazsın :(
ayrıca unsigned uygulamaları sertifikalandırmak için imei ni tehlikeye atmana da gerek yok bence hackle kurtul 5 dk da halledersin forumda birçok konu var
Belle yüklü ise cihazında installserver.exe dosyasını C:\sys\bin içine atmayı unutma
istersen efektleri yükledikten sonra rompatcherdan patchleri kaldırırsın sistem dosyaları tekrar gizli hale gelir ;)

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
sağol ama bana bu hack açıkçası biraz karışık geldi.cesaret edemedim vallahi..

FlaxLy

FlaxLy

Üye
sağol ama bana bu hack açıkçası biraz karışık geldi.cesaret edemedim vallahi..

Bakın bu hack olayı hiçbirşey yapmaz. Sadece unsigned uygulama yüklemek ve Çeşitli Mod-Widget-effect yüklemeni sağlar. Kulakdan dolma bilgilere inanma. Telefonuna hiçbir şekilde zarar vermez. Ayrıca hack yapmadan widget-effect-Mod vs.vs kuramassın. :oke:

----------Eklendi @ 01:27:54 ---------- Yazıldı @ 01:26:31 ----------

Karışık değil ayrıca. Gerkenleri yapacaksın. Başka da yok. Mobilim. Link veremiyorum.

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi

Bakın bu hack olayı hiçbirşey yapmaz. Sadece unsigned uygulama yüklemek ve Çeşitli Mod-Widget-effect yüklemeni sağlar. Kulakdan dolma bilgilere inanma. Telefonuna hiçbir şekilde zarar vermez. Ayrıca hack yapmadan widget-effect-Mod vs.vs kuramassın. :oke:

----------Eklendi @ 01:27:54 ---------- Yazıldı @ 01:26:31 ----------

Karışık değil ayrıca. Gerkenleri yapacaksın. Başka da yok. Mobilim. Link veremiyorum.
çok sağol en kolay olanını bana linlersen bende yapayım bari şu hack olayını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt