N8 Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

alikan-N8

alikan-N8

Üye
    Konu Sahibi
N8 Güncelleme
N8 için telefona *#0000# yapıp güncellemeleri kontrol et dediğim zaman sunucu yanıt vermiyor hatasıyla karşılaşıyorum. Acaba N8 i yeni alan birinin yapması gereken bir güncelleme mevcut mudur?
Sürüm:PR1.0
Yazılım sürümü:011.012
Özel sürüm: 011.012.293.01

Bunlar yazıyor acaba bunlara ek güncelleme yapma ihtiyacı var mı ??

• Beğen
Tepkiler: orcusss

ihsndrmz

Üye
internetin azizliğine uğramışsın bnce bnmde 3,5g ceken noktalarda gösteriyor edge ile 1 cizgi iken göstermiyor

mucaht

Üye
telefonunda en son günceleme yüklü zaten. Yapman gereken bişey yok, telefonun keyfini çıkarmaya bak.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Nokia N8 için ilk yazılım güncellemesi Ocak ayının ilk günlerinde çıkacağı söyleniyor . Şu anlık seninkide benimkide herkesinkide son sürüm . Fakat Ben güncellemeleri kontrol et dediğimde Modemimin wireless ' i ile kontrol ediyorum ve Gayet düzgün çalışıyor vede Hiçbir güncelleme yok diyor . Bağlandığın yerde sorun olabilir belkide .

alikan-N8

alikan-N8

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 için ilk yazılım güncellemesi Ocak ayının ilk günlerinde çıkacağı söyleniyor . Şu anlık seninkide benimkide herkesinkide son sürüm . Fakat Ben güncellemeleri kontrol et dediğimde Modemimin wireless ' i ile kontrol ediyorum ve Gayet düzgün çalışıyor vede Hiçbir güncelleme yok diyor . Bağlandığın yerde sorun olabilir belkide .

Dostum telefonu *#0000# dan güncelleme kontrol et dedim yok dedi ama Menüdeki Yazılım Güncellemeden kontrol et dedim 4 tane güncelleme buldu.

1. Telefon Uygulama Güncellemesi diyodu indir dedim indirdi kurda hata oldu kuramadım sanırım en son güncelleme zaten yüklü diye ama yinede görüyor yani 2558 Kb'lık.
2. Yine Bir güncelleme görüyor en üstte N8-00 Cihaz yazılımı yazıyor ama onuda Pc kullanarak güncelle yazıyor.
3. 4 tane Nokia Midnight teması gördü onlarıda indirdim kurdum başarılı.
4.Sosyal Güncellemesi görüyor onuda indirirken indirdi kurda hata oldu kuramadı.
Ve bunları Yazılım güncelleme menüsünde hala görüyor.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Dostum telefonu *#0000# dan güncelleme kontrol et dedim yok dedi ama Menüdeki Yazılım Güncellemeden kontrol et dedim 4 tane güncelleme buldu.

1. Telefon Uygulama Güncellemesi diyodu indir dedim indirdi kurda hata oldu kuramadım sanırım en son güncelleme zaten yüklü diye ama yinede görüyor yani 2558 Kb'lık.
2. Yine Bir güncelleme görüyor en üstte N8-00 Cihaz yazılımı yazıyor ama onuda Pc kullanarak güncelle yazıyor.
4.Sosyal Güncellemesi görüyor onuda indirirken indirdi kurda hata oldu kuramadı.
Ben hepsini sorunsuz güncelledim indirdim + kurdum . Sadece bilgisayar kullanarak güncelleyin yazan kaldı oda zaten kendiliğinden sorunlu heryerde .

• Beğen
Tepkiler: michael myers

mucaht

Üye
"N8 cihaz yazılımı pc kullanarak güncelleyin" yazan güncelleme genelde bütün telefonlarda gözüküyor. Bi problem yok yani merak etmeyin. Diger güncellemeler de uygulama ve tema fln.

yselamet

yselamet

Üye
golf oyunuyla bir tema güncellemesi var

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
Yazılım sürümü:011.012
Özel sürüm: 011.012.293.01

ÖZEL SÜRÜM: 011.012 OLACAK BENİM DE AYNIYDI VERSİYON GÜNCELLETTİM DEĞİŞTİ VE BİR SORUN YOK....

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye

dostm bnde 5 tanesini guncelledim 1 rini guncellemedim oda N8 yazilim pc kullnrk guncelle yazani guncellemedim digerlierni gncelledim.. ama *#0000# yapnca son guncllemede "guncellenmedi " yazior :allalla: acaba n8 yazilim yazani guncellemedgim icin mi :hmmm

ertus

Üye
Bendede güncelemeleri kotrol et dedigimde SUNUCU YANIT VERMİYO DİYOR bana yardımcı olabılırmısınız bu neden cıkıyo ???

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
snnle alakasi yok sorun snde degil sitede mrk etme ;)

mıttık

Üye
yüksek ihtimalle sunuculara yeni güncellemeler yükleniyordur çünkü hem n8 hemde 5800 da aynı hatayı variyor ya bu yüzden sunucular kapalı yada sistemde sorun vardır...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Bende de "işlem sunucu tarafından iptal edildi" diyor. Noluyo nnaayn PR 1.1 hissettiriyo kendini galiba :D

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
keşke hissetirse be orçun abi..nerde :(((((((((

[alikan]

[alikan]

Üye
Arkadaşlar konuyu açalı bir ay olmuş sorun tarih olmuş biraz daha dikkat pls...

musty-54

Üye
Benim N8-00 *#0000# yaptığımda gördüğüm bunlar
Sürüm : PR1.2
Yazılım sürümü : 2011-03-01
Özel sürüm : 014.002.00.01
Özel sürüm tarihi : 2011-03-01
Dil paketi : 014.002.02.01
ürün kodu : 059B6T3
Model : N8-00
Tür : RM-596
Son güncelleme : 23.4.2011