n8 güncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paşa06.40

paşa06.40

Üye
    Konu Sahibi
n8 güncelleme geldi
arkadaşlar az önce suitten baktım güncelleme gelmiş güncellerken suit hata verdi tekrara başlattım bu defa güncelleme falan çıkmadı, bu nokia gösteripte vermiyo gibi yapıyo. sizde nasıl acaba

karanlık alem

Üye
yok bir şey

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Nokia suit için yeni güncelleme gelmiş n8 için hiçbirşey görünmüyor. :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
hiçbir güncelleme yok Navifirm'ede birşey düşmemiş :bilmm ,başlığı görünce akşam akşam iyi heyecan oldu.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu aralar böyle şeyler yapmayın bak:D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar bu arada ovi mağazadan bazı uygulamalarda yükleme hatası diyor sorun nedir. boşuna konu açmak istemedim. :) ?

paşa06.40

paşa06.40

Üye
    Konu Sahibi
yok telefona gelmişti baya bi heyecanlandım ne yazdığınada bakmadım heyecandan :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu arada ovi mağazadan bazı uygulamalarda yükleme hatası diyor sorun nedir. boşuna konu açmak istemedim. :) ?
bendede apıyo arada daha sonra tekrara deniyodum oluyodu

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
bugün bende telefondan güncelleme denetlerken 2 kez engellendi iptal oldu denetleme anna gelmeden öncede öyle olmuştu bi heyecan oldu ama sonradan birşey çıkmadı oluyor arada galiba

PixelWolf

Üye
dalga mı geçiyo acaba

doctorrr

doctorrr

Üye
ya benim suit güncellemeleri kontrol etmiyor bi sıkıntı var heralde :hmmm

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
boşa heyecan :)

hakan_710

hakan_710

Üye
hiçkimse de yazılım sürümü kaçtı diye sormamış??? ne yazıyodu hata vermeden önce söyle bakalım konu açan dostum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
telefona uyarı geldi bana da yazılım güncellemeleri kontrol edilsin mi diye.sonra birşey çıkmadı o ayrı :)

55lim

Üye
açma o zaman konuyu arkadaşım yaptıktan sonra aç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt