n8 gelen mesajlar hakkında bir sorum olacak . Yardım lütfen .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
n8 gelen mesajlar hakkında bir sorum olacak . Yardım lütfen .
Arkadaşlar , n8 kullanıcısıyım . 4 - 5 gün önce telefonuma belle yi kurdum . Fakat beğenmediğim için tekrar Anna sürüme geçmiştim . Daha önce mesajlar bölümünde günlük gelen mesajlar , gönderilen mesajlar falan dün , geçen hafta vs gibi başlıklar altında gözüküyodu . Şimdi gözükmüyor . Neden acaba ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Sistem Dosyalarından Kalmış Telde.Telefona hard format at. Sonra Annayı tekrar yükle...

legend5858

legend5858

Üye
Sırasıyla mesajlar klasörleri göster ayarlar diğermesj. grup oalrak göster yaparsanız istediğiniz gibi olur.Bellede böyle anna da olabilir bu dediğim bi bakın.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bu işlem zor mu ? Hiç anlamıyorum bu işlerden . Hakan 710 diye arkadaşimiz yapmıştı ... Danışmam gerekecek anlaşılan

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
mesajlarda seçeneklerden ayarlara gir diğer ayarlar kısmında "mesajları grup olarak göster" i evet yap sanırım isteiğin gibi olacaktır ;)

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
mesajları grup olarak göster diye birşey göremedim ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Cankartal , çok teşekkür ederim . Şimdi buldum tamam tamam :D Oldu çok şükür ya . Sağol , varol . . .;)

legend5858

legend5858

Üye
Bizde söylemiştik hocam keşke deneseydiniz hemen :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
sebepsiz fırtına kusura bakma mesajı yanlış anlamışım . Hakkını helal et . Sağolasın .:)

legend5858

legend5858

Üye
sebepsiz fırtına kusura bakma mesajı yanlış anlamışım . Hakkını helal et . Sağolasın .:)

Yok önemli değil :) Sadece boşa beklemezdin arkadaş cevap yazana kadar maksan senin işin erken görülsün :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Çok sağol dostum ...:)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Sırasıyla mesajlar klasörleri göster ayarlar diğermesj. grup oalrak göster yaparsanız istediğiniz gibi olur.Bellede böyle anna da olabilir bu dediğim bi bakın.

bu tanım biraz karışık olmuş sanırım Anna da klasörleri göster diye bir seçenek yoktu

legend5858

legend5858

Üye
bu tanım biraz karışık olmuş sanırım Anna da klasörleri göster diye bir seçenek yoktu

Önceden hiç anna kullanmadığım için tam söyleyemedim.Söylemiştim zaten bellede böyle diye :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt