n8 gelen kutusundaki msjları silemiyorum nedenn??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
n8 gelen kutusundaki msjları silemiyorum nedenn??
oturumlardan sıldım ama ne hikmetse gelen kutusundan ne secenekler acılıyor nede sıl cıkıyor ne yapmamız lazm bu nokıa nın hangı klasorunde saklanıyor msjlar pc den baglayp o klasoru sılsek??

hakan__012

Üye
aynı sorun bndede var napmamız gerek bılgıdı olan yokmu belleye cevırdıkten snra oldu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
seçenek butonunda klasörlerı görü aç gelen giden mesajlar annadakı gıbi işaretle sıl

cardanadam

cardanadam

Üye

hakan__012

Üye
hıc bır sekılde kok klasorden tıklanmıyo bıse cıkmıyo gorunmuyo sadce gelen kutusunda kaldı format atsam sılınrmı ve format atrken belledekı uygulmalrda gıdermı

matchless

matchless

Üye
telefonu kapat bıraz bekle ve sonra ac ama tus kılıdıne gecene kadr ekrana yada telefona dokunma telefon kendılıgınden tus kılıdıne gecsın daha sonra ac msjlara gır ve sıl sanırım ben bu konuyu paylasdıgımda bu sekılde bı yardım almısdım ve sılınmısdı msjlar

hakan__012

Üye
yok abı bı gun bekledm yıne ole duzelmedıen son hard format attım belleyı yenıden yukledım ıkıgun bekledım olmadı mecbur kaldım degsık bıseydı mesajın ıcıne gırılmıyodu bıle yınede cok saol yardım ıcın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mesajlar+seçenekler+klasorleri gör+gelen giden mesajlari sec işaretle sil

matchless

matchless

Üye
umarım duzelmıstır banada buna benzer bı durum olmusdu bı arkadas bu sekılde yardımcı olmustu ordan aklımda kalanı yazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt