N8 gelen/giden çağrı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boriss

Üye
    Konu Sahibi
N8 gelen/giden çağrı sorunu
Merhaba,

Telefonum durduk yere kendini resetlemeye başlayınca, 11 Temmuz tarihinde N8'imi Kvk beşiktaş servisine verdim, 27 temmuzda geri aldım ancak sorunun devam ettiğini görünce tekrar servise verdim, dün itibariyle servisten geri aldım, bana telefonumun ana kartının değiştiğini söylediler . . .

telefonu açtım, ancak garip bir sorunlar karşı karşıya kaldım :

- telefona çağrı geldiğinde, telefon otomatikmen tuşlarını kilitliyor ve ekran tuş kilidi kapalı iken olduğu gibi kararıyor ve ekranda kimin aradığı görünmüyor, telefona cevap verebilmek için tuş kilidini yan taraftaki çıt çıttan açmak gerekiyor, aynı durum çağrı yapınca da geçerli oluyor, arayacağım kişiyi seçiyorum ara diyorum ve telefon otomatikmen tuşları kilitleyip ekranı kapatıyor ancak telefon hoparlöründen çalma sesi geliyor . . .

telefonumun bilgileri:

sürüm: PR1.2
Yazılım sürümü: 014.002
Yazılım sürümü tarihi: 01-03-2011
Özel sürüm: 014.002.00.01

ne yapmam gerekir bu sorunu çözmek için ?

bana yardımcı olabilecek arkadaşım var mı?

şimdiden teşekkür ederim . . .

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Telefonun garantili sanırım sen kvk ya ver bence sorun devam ederse umarım değişirler

boriss

Üye
    Konu Sahibi
nokia türkiye müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda cevap olarak '' ana kartın değişimi sonrası versiyon güncellemesi yapılmıştır, yeni versiyonda aramalar için bu özellik mevcut, o sebeple karşılaştınız'' dediler . . .

böyle bir şey var mı cidden ?

_ardaa

_ardaa

Üye
Yok öyle birşey sence mantıklı mı arama gelince ekran kilitlenirse nasıl cevap vereceksin? kvk'ya geri götür durumu anlat bence.

dozo

Üye
aynı dertten bende muzdaribim.daha öncede aynı sürümü kullanıyorsum böyle bir sıkıntı yoktu

serhat_002

serhat_002

Üye
arkadaşlar o ışık sensöründen kaynaklanıyor.. bende de var o sorun evin içinde arama yaptığınızda veya arama geldiğinde böle bi sorun yok ama gün ışığında yani dışarıda olduğunuz zaman arama geldiğinde ekran kitleniyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt