kullanıcı hatası derler orası kesin ancak fiyat olarak kesin bi şey diyemeyiz ayrıca hemen fiyat vermezler içten veya görmediğin biyerden hasar filan da almış olabilir önce onu kontrol ederler fiyat verirken de nerelerin değişeceğini söylerler
??öncelikle geçmiş olsun kardeşimkullanıcı hatası olacak ve kasa değişicekse 200 liraydı sanırım kasa değişimi. aklında bulunsun
![]()

düşmeden kaynaklı derler ee haliyle böylecede kullanıcı hatası olurvalla telefon şuan gayet iyi çalışıyor inşaallah içten bişey yoktur eger içinden bi agrıza varsa onudamı kullanıcı hatası derler??
.. şuan düzgün çalışıyorsa mrak etme sonradan arıza çıkarmaz içi!! boşunamı nokia böyle kasa yapıyor.. rahat ol içine birşey olmamıştır.. olsa zaten sorun kendini şimdiden gösterirdi 
valla telefon şuan gayet iyi çalışıyor inşaallah içten bişey yoktur eger içinden bi agrıza varsa onudamı kullanıcı hatası derler??
----------Eklendi @ 22:49:15 ---------- Yazıldı @ 22:48:36 ----------
tşkr ederim dostum.200lirada çokmuş ya![]()
düşmeden kaynaklı derler ee haliyle böylecede kullanıcı hatası olur.. şuan düzgün çalışıyorsa mrak etme sonradan arıza çıkarmaz içi!! boşunamı nokia böyle kasa yapıyor.. rahat ol içine birşey olmamıştır.. olsa zaten sorun kendini şimdiden gösterirdi
ama biraz önce telefondan internete baglanayım dedim yarım saat sonra telefon aşırı ısındı
acaba ben şimdi hüsnü kuruntumu yapıyorum yoksa normalmi??sana öyle gelmiştirtmm tşklerama biraz önce telefondan internete baglanayım dedim yarım saat sonra telefon aşırı ısındı
acaba ben şimdi hüsnü kuruntumu yapıyorum yoksa normalmi??
ellerin sıcaktır şuan endişeden adrenalin yükseldiği için vücut ısısıda yükselir ve haliyle dokunduğumuz şeylere ısımızı yansıtırız
biraz rahat bırak teli, kafasını delmişsin zaten 
sana öyle gelmiştirellerin sıcaktır şuan endişeden adrenalin yükseldiği için vücut ısısıda yükselir ve haliyle dokunduğumuz şeylere ısımızı yansıtırız
biraz rahat bırak teli, kafasını delmişsin zaten
yarın ben onu bi servise götüreyim bakim ne diycekelrevet bi servise göster sen onu!! ama sakına işte internete girerken biraz fazla ısınıyormuş gibime geldi deme , onuda arıza sayıp fiyatı şişirirler... bide yarın dene bakalım yine aynı ısınmayı hissedecek misin? hadi hayırlı akşamlar dostum..tmm dostum saolasınyarın ben onu bi servise götüreyim bakim ne diycekelr
evet bi servise göster sen onu!! ama sakına işte internete girerken biraz fazla ısınıyormuş gibime geldi deme , onuda arıza sayıp fiyatı şişirirler... bide yarın dene bakalım yine aynı ısınmayı hissedecek misin? hadi hayırlı akşamlar dostum..

kulaklık girişi etrafı kırılmıstı teleservice e gönderdim(halen serviste parça bekliyor) 25 lira üst kapak değişim ücreti istediler....