N8 galeri sorunu Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

VESAİREEE

Üye
    Konu Sahibi
N8 galeri sorunu Yardim
Nokia N8 kullanıyorum galerideki resimler görünmüyo bu sorunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler..

kcr

Üye
Kurduğun bir başka program yüzünden görünmeyebilir. Farklı zamanlarda sistemdeki gereksiz dosyaları silmek için temizlik programlarından kurmuştum. Artık hangisi sildiyse galerinin indeks dosyasını da silmiş. Ne resim ne video hiçbiri galeride görünmüyordu. Eğer böyle bir durum varsa telefondaki tüm veriyi silip sistemi yeniden kurmak (flash) gerekiyor. Başka yolu yok maalesef...

VESAİREEE

Üye
    Konu Sahibi
Kurduğum son program photorim adında photoshop programı bunu kurduktan sonra böyle oldu sanırım photorim i sildim ama düzelmedi. galeride ne resimler gözüküyo nede videolar.

- - - Eklendi - - -

Fabrika ayarlarına nasıl dönebilirim lütfen bilen yazabilir mi...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Fabrika ayarlarına dönmek için *#7370# yapman yeterli

VESAİREEE

Üye
    Konu Sahibi
kilit kodu falan sorar mı ? bilmiyorum çünkü

VESAİREEE

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar flash atmak dışında başka önerisi olan yok mu?

kcr

Üye
Nokia Suite ile daha önceden yedekleme yaptıysan telefonu flash'lamak yerine yedeği geri yükleyebilirsin. Her şey sıfırlanır ama flash kadar uğraştırmamış olur. Yedeklemen yoksa, soft format, hard format yollarını denediysen ve hâlâ aynı sorun devam ediyorsa başka çare yok.

VESAİREEE

Üye
    Konu Sahibi
Nokia suit te yedekleme yapmıştım ama geri yükle dediğimde aynı değişen bişey olmuyo (yada beceremiyorum). Ben en iyisi bi telefoncuya götüreyim öneri için teşekkürler.

Üst Alt