n8 flash

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yumrukcu

Üye
    Konu Sahibi
n8 flash
arkadaşlar n8 kullanıcısıyım n8 e flash atmak istiyorum ama konuyu bulamadım yardımcı olurmusunuz en basit anlatımlı n8 e flash atma konusu hangisidir ve bir sorum daha olucak flashlar hazırlayan kışıden kışıye göre değişiyor en iyi flashları nerde bulabilirim çok yeniyim dhaa siteyi çözmüş değilim gerçekten kusuruma bakmayın :/

yumrukcu

Üye
    Konu Sahibi
ya aradakı fark ne ? mesela siz ne attınız ve onerınız hangısı

ANIL

ANIL

Admin
Ben kendi yaptığım cfw kullanıyorum orjinale yakın. Size kalmış bir şey cfwde bazı modlar oluyor daha kullanışlı hale geliyor. Linkten N8'e uygun cfw bulabilirsiniz. S^3 CFW - Modifiye FW Bölümü

yumrukcu

Üye
    Konu Sahibi
cwf atmak istersemde ilk attığınız cevaptaki linkten mi yararlanıcam yoksa cwf için ayrı bi yolmu var

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Aynı şekilde atılıyor fark yok :oke:

yumrukcu

Üye
    Konu Sahibi
ama attığınız linkte sanırım başka telefon uzerınden anlatmış n8 den değil ben çok acemiyim biraz baktım verdiği kodlar o telefonun modelıne ait n8 e ait kodları nerden bulabılırım

- - - Eklendi - - -

son bir sorum daha fp1 fp2 fp3 falan görüyorum flashla ilgili sanırım bu kısaltma ama anlayamadım tam nedemek şimdi bu ve aralarında en iyisi hangisi fp3 mü yoksa her birinin özelliği ayrımı ve son olarak sizin tercihiniz nedir :) çok sordum sıktım farkındayım ama acemiyim maruz görün lütfen telefonla ilgili herşeyi bilmek istiyorum kafam da soru işareti kalmaması için :)

ANIL

ANIL

Admin
Sıkılmam ben :) Evet orada C6-01 üzerinden anlatılmış. N8'in kodu RM-596. FP3 diye bir şey yok. FP1 ve FP2 bunlar yazılım sürümleri ile alakalı fakat N8 ile bir alakaları yok. 2.Nesil Symbian telefonları ile ilgili. N8 için son sürüm belle refresh 1511 sürümdür. Flash atmak için 1511 sürümünün dosyalarını indirmeniz gerekiyor. Navifirm programından indirebilirsiniz. Cfw yüklemek istiyorsanız da size verdiğim linkten seçerek cfw dosyalarını indirmeniz gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt