blackman006
Üye
-
Konu Sahibi
-
Buradaki Herşeyi birebir yaptım daha öncede dead flash atmıstım olmuştu.. ama şimdi olmadı..valla yardımcı olursan sevinirim arkadaşım..
Bu Ekran geliyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sagol kardeş.. Zaten phonex te baska usb seçme şansım yok.direk no cconnectiondan bağlıyorum..söylediklerinin hepsini 10 kez yapmışımdır önceden.. Dead flash bile atamıyorum. Waiting usb ......diye Bişey çıkıyo resim koymustum sonrada o hatayı veriyo işte.. Çıkamadım işin içinden.sanırım ilk benim başıma geldi böyle bişey.Öncelikle Geçmiş olsun KardeşimBak Phoenix'e Gir USB Seçtiğimiz Yer Varya Orayı No Connection Olarak Bırak Sonra File'ye Gir Ordan Open Product Gir Telefon Modelini Seç Flashing'e Gir Farmware Update'ye Gir Gerisini Biliyosun İşte Yorma Beni Yazmıyım Uzun Uzun Bide Böle Dene
teamwiver yüklü mü? ıd ver beraber deneyelim olur mutlaka?
Bakin sizin ne pc'de nede telde sorun var siz dead flash atarken usb takinca tel gizliden aciliyor yani sarj etmeye calisiyor o durumda pili cikarip takilmasi gerekiyor ama N8'de boyle bir durum olmadigi icin sizin yapicaginiz usb takar takmaz kapama tusuna titreyip kapanana kadar basmaniz kapaninca yanliz 1 kere kapama tusuna basip cekmeniz ve flash basliycaktir sayet eger baslamazsa mutlaka ve mutlaka aciliyordur bu islemi surekli tekrarlayin ama telin titreyip kapanmasina dikkat edin.
Not Bu bir sorun olmadigi gibi fakat usb'yi bu durumlarda pc'ye tanitmak bazen zor olmakla beraber pes pese sureklilik gerekiyor ve acele edilmesi gerekiyor flash komut verince kisa bir sure bulundunu unutmayin alttaki hatanin tek ve tek sebebi gec kalmamiz usb tanimadigi icin degildir.
hala olmadı mı ya? hocam phoenixde herşeyi hazıla sadece refurbishe basmak kalsın usb bilgisayara bağlı olsun ama tele takılı olmasın. sonra refurbishe bas ondan sonra biraz sertce tek seferde tele bağla. valla ben böyle yüklüyorum ve hiç telefon açılmadan flash başlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?