N8 Flash sonrasında Usb bağlantı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackman006

blackman006

Üye
    Konu Sahibi
N8 Flash sonrasında Usb bağlantı sorunu
arkadaşlar bi kaç gün önce flash attım, sorunsuz çalışırken herhangi bir pc ye bağladıgım zaman cihazda tık yok..ne şarj oluyo ne pc görüyor.. tekrar flash atmak mı çözüm..?
birde flash atmadan önce içindeki bilgileri nasıl yedekleyebilirim? yardmcı olursanız sevinirim..bide en sorunsuz versiyon hangisi arkadaşlar ya herşeyde flash mı atacaz başka bi çözümü olan yokmu?
:vur

ANIL

ANIL

Admin
nokia suite ile yedek alabilirsin arkadaşım ama usb çalışmıyor diyorsun pcye kopyala o zaman bilgileri. dead flash at en temizi bir daha sorun çıkacağını sanmıyorum.

blackman006

blackman006

Üye
    Konu Sahibi
pc ye bağladığımda nokia suite görmüyo cihazı o yüzden pc den yedek alma şansım yok.. dead flash'tan başka yol gözükmüyo

şimdi denedim dead flash ta atmıyo
:angry: waiting usb falan dio..tel açılıyo kendi kendine falan kapatoyyorum olmuyo bi türlü ne yapacam ben ya?

ANIL

ANIL

Admin
pardon usb konusunda saçma bir yorum yapmışım dalgınlığıma gelmiş heralde :D istiyorsan beraber deneyelim dead flashı her türlü olması lazım bir yerde hata yapıyor olabilirsin.

blackman006

blackman006

Üye
    Konu Sahibi
Buradaki Herşeyi birebir yaptım daha öncede dead flash atmıstım olmuştu.. ama şimdi olmadı..valla yardımcı olursan sevinirim arkadaşım..

Bu Ekran geliyo

ANIL

ANIL

Admin
bu sorun dün bi arkadaşa flash atarken başımıza geldi c6-01di onun tel bataryayı çıkarıp taktığı zaman başlamıştı ama n8de bu mümkün değil batarya çıkmıyor. Yemesi lazım bir şekilde.

blackman006

blackman006

Üye
    Konu Sahibi
yemiyo ne yaptıysam.. Komple çökertip dead flash atamazmıyımki?ilk önce 11.5 atıp sonra belleye geçmiştim.depo hafızayı ve sd kartı da biçimlendirdim..olmuyo yemiyo..

OmerulFarukTurk

OmerulFarukTurk

Üye
Buradaki Herşeyi birebir yaptım daha öncede dead flash atmıstım olmuştu.. ama şimdi olmadı..valla yardımcı olursan sevinirim arkadaşım..

Bu Ekran geliyo

Öncelikle Geçmiş olsun Kardeşim :) Bak Phoenix'e Gir USB Seçtiğimiz Yer Varya Orayı No Connection Olarak Bırak Sonra File'ye Gir Ordan Open Product Gir Telefon Modelini Seç Flashing'e Gir Farmware Update'ye Gir Gerisini Biliyosun İşte Yorma Beni Yazmıyım Uzun Uzun Bide Böle Dene

ANIL

ANIL

Admin
zaten dead flash atman lazım en temizi o

blackman006

blackman006

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Geçmiş olsun Kardeşim :) Bak Phoenix'e Gir USB Seçtiğimiz Yer Varya Orayı No Connection Olarak Bırak Sonra File'ye Gir Ordan Open Product Gir Telefon Modelini Seç Flashing'e Gir Farmware Update'ye Gir Gerisini Biliyosun İşte Yorma Beni Yazmıyım Uzun Uzun Bide Böle Dene
sagol kardeş.. Zaten phonex te baska usb seçme şansım yok.direk no cconnectiondan bağlıyorum..söylediklerinin hepsini 10 kez yapmışımdır önceden.. Dead flash bile atamıyorum. Waiting usb ......diye Bişey çıkıyo resim koymustum sonrada o hatayı veriyo işte.. Çıkamadım işin içinden.sanırım ilk benim başıma geldi böyle bişey.

ANIL

ANIL

Admin
teamwiver yüklü mü? ıd ver beraber deneyelim olur mutlaka?

blackman006

blackman006

Üye
    Konu Sahibi
ANIL

ANIL

Admin
tamam yarın haberleşiriz

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Bakin sizin ne pc'de nede telde sorun var siz dead flash atarken usb takinca tel gizliden aciliyor yani sarj etmeye calisiyor o durumda pili cikarip takilmasi gerekiyor ama N8'de boyle bir durum olmadigi icin sizin yapicaginiz usb takar takmaz kapama tusuna titreyip kapanana kadar basmaniz kapaninca yanliz 1 kere kapama tusuna basip cekmeniz ve flash basliycaktir sayet eger baslamazsa mutlaka ve mutlaka aciliyordur bu islemi surekli tekrarlayin ama telin titreyip kapanmasina dikkat edin.

Not Bu bir sorun olmadigi gibi fakat usb'yi bu durumlarda pc'ye tanitmak bazen zor olmakla beraber pes pese sureklilik gerekiyor ve acele edilmesi gerekiyor flash komut verince kisa bir sure bulundunu unutmayin alttaki hatanin tek ve tek sebebi gec kalmamiz usb tanimadigi icin degildir.

ANIL

ANIL

Admin
sağolasın hocam arkadaşla baya denedik ama olmadı ya geç kalıyor dediğin gibi. arkadaşın telefonu açılıyor şuan ama usb normalde hiç görmüyor pc suite modu filan gelmiyor. ama sonuçta kapalıyken taktığımızda şarj başlıyor dediğin gibi geç kalmadan büyük ihtimal.

blackman006

blackman006

Üye
    Konu Sahibi
Bakin sizin ne pc'de nede telde sorun var siz dead flash atarken usb takinca tel gizliden aciliyor yani sarj etmeye calisiyor o durumda pili cikarip takilmasi gerekiyor ama N8'de boyle bir durum olmadigi icin sizin yapicaginiz usb takar takmaz kapama tusuna titreyip kapanana kadar basmaniz kapaninca yanliz 1 kere kapama tusuna basip cekmeniz ve flash basliycaktir sayet eger baslamazsa mutlaka ve mutlaka aciliyordur bu islemi surekli tekrarlayin ama telin titreyip kapanmasina dikkat edin.

Not Bu bir sorun olmadigi gibi fakat usb'yi bu durumlarda pc'ye tanitmak bazen zor olmakla beraber pes pese sureklilik gerekiyor ve acele edilmesi gerekiyor flash komut verince kisa bir sure bulundunu unutmayin alttaki hatanin tek ve tek sebebi gec kalmamiz usb tanimadigi icin degildir.

Hocam Yazıyı okudugumdan beri 30 kez yapmışımdır söylediklerinizi hızlı bi şekilde..
bendemi bir sorun var? yaptıklarımı aşama aşama olarak yazayım..
Usb yi takar takmaz kapama tusuna sürekli basıyorum,1 kez titreyip nokia yazısı geliyo,elimi çekmiyorum 3 kez titreyip kapanıyor.
ardından hemen 1 kez basıp çektiğimde cihazdan bip sesi geliyor nokia yazısı çıkıyor ve loading çubuğu gidip geldikten sonra sadece şarj göstergesi gözüküyor..
bekledikten sonra aynı hatayı alıyorum..
bu döngüyü yaklaşık 30dan fazla ve hızlı bi şekilde yapmaya çalıştım ama flash başlamıyor..
Yanlış birşeymi yapıyorum?

ANIL

ANIL

Admin
hala olmadı mı ya? hocam phoenixde herşeyi hazıla sadece refurbishe basmak kalsın usb bilgisayara bağlı olsun ama tele takılı olmasın. sonra refurbishe bas ondan sonra biraz sertce tek seferde tele bağla. valla ben böyle yüklüyorum ve hiç telefon açılmadan flash başlıyor..

blackman006

blackman006

Üye
    Konu Sahibi
hala olmadı mı ya? hocam phoenixde herşeyi hazıla sadece refurbishe basmak kalsın usb bilgisayara bağlı olsun ama tele takılı olmasın. sonra refurbishe bas ondan sonra biraz sertce tek seferde tele bağla. valla ben böyle yüklüyorum ve hiç telefon açılmadan flash başlıyor..

denedim hala olmuyo..yok abi denemicem artık.yoksa fırlatacam o duvar senin bu duvar benim..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ugraşma arkadaşım servıse ver bir saatte alırsın teli

ANIL

ANIL

Admin
1 saat sürüyorsa bencede ver hocam ama bi arkadaşa 1 hafta demişler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt