N8 Flash Player

Sponsorlu Bağlantılar

mostwanted94

Üye
    Konu Sahibi
N8 Flash Player
n8 almayı düşünüyorum n8'i olan arkadaşlara birkaç sorum olacak.İnternet dizi izlemeyi seviyorum ve facebook oyunları olsun diğer flash oyunları oynamayı seviyorum.
1-Bu telefonla bir dizi izleme sitesine girsem videoları sorunsuz bir şekilde görüntüleyebilirmiyim?
2-Bu telefonla flash oyun sitelerine girip istediğim oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilirmiyim?
bu 2 sorumu cevaplarsanız aklımdaki soru işaretleri ortadan kalkıcak.Lütfen yardım edin

• Beğen
Tepkiler: COKOPRENSSS ve sevmek611980

balkonkusu

balkonkusu

Üye
ben kanal d nin web tv sitesinini açtım ve canlı yayını izleyebildim wlan ile bağlandığım halde yayın akışı tam gelmiyordu ama kesikli oynatıyodu

mucaht

Üye
n8 almayı düşünüyorum n8'i olan arkadaşlara birkaç sorum olacak.İnternet dizi izlemeyi seviyorum ve facebook oyunları olsun diğer flash oyunları oynamayı seviyorum.
1-Bu telefonla bir dizi izleme sitesine girsem videoları sorunsuz bir şekilde görüntüleyebilirmiyim?
2-Bu telefonla flash oyun sitelerine girip istediğim oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilirmiyim?
bu 2 sorumu cevaplarsanız aklımdaki soru işaretleri ortadan kalkıcak.Lütfen yardım edin

arkadaşım benim istediğin siteye girip istediğin dizi, film mi izleyebilirsin. Flash oyunları da açıyor ama doğal olarak dokunmatik ekranda oynaması güç oluyor, her oyunu oynayamıyorsun yani.

ben kanal d nin web tv sitesinini açtım ve canlı yayını izleyebildim wlan ile bağlandığım halde yayın akışı tam gelmiyordu ama kesikli oynatıyodu

an itibariyle wlan ile bende girdim KanalD nin sitesine ve takılmadan canlı-tv izleyebiliyorum, pc den izlerkende arada bi takılmıyo mu sanki, o da internetin hızından kaynaklı olduğunu düşünüyorum..

Uruloki

Uruloki

Üye
tamamen net kaynaklı bir takılma ben 3G ile bağlanıp sorunsuz izleyebiliyorum videoları bide oyun oynayan biri vardı galiba N8 ile ama kim bilemedim şimdi ona sor

efe_24

Üye
facebook oyunlarını nasıl oynucaz bilen varmıdır acaba?

kilisli822

kilisli822

Üye
Ben N8 sahibi değilim fakat tvsiye o fiyafa HTC marka çok süper bi Android telefon alabilirsin.
Artık nokia o kadar güzel cihaz yapmıyor. Android işletim sistemli bi cihaz tavsiyemdir. Araştır symbian la arasındaki farkları görürsün.

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
Ben N8 sahibi değilim fakat tvsiye o fiyafa HTC marka çok süper bi Android telefon alabilirsin.
Artık nokia o kadar güzel cihaz yapmıyor. Android işletim sistemli bi cihaz tavsiyemdir. Araştır symbian la arasındaki farkları görürsün.

keşke n8 sahibi olmadan bu yorumu yapmasaydın..

boydanger

Üye
Buradan tüm özellikleri öğrenebilirsin!

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
nokıada flaş sürümü en fazla 4.1 samsung android vs android tellerde ise flash 10.1

kasco

Üye
bnce sakın almayın destek yok flaş yok gibi apyalca şişirmişler

zorbaa

Üye
birader bende n8 kullanicisin eger kamera ve fm trasmiter kullanmayacaksan n8 alma bu kadar kesin ve basit soyluyorum n8 in baska forsu kalmadi

wolf man

Üye

----------Eklendi @ 16:45:37 ---------- Yazıldı @ 16:42:27 ----------

biz n8 sahibi oldukda ne oldu youtube hariç face de ki hiç bir videoyu açmıyor belleden sonra eskiden açıyordu sorunları bitmiyor kulaklık girişi hdmı girişi kendi kendine kırılıyor beş para etmez ben pişman oldum symbian artık bitti android e geçmek lazım

tiesto4545

Üye

----------Eklendi @ 16:45:37 ---------- Yazıldı @ 16:42:27 ----------

biz n8 sahibi oldukda ne oldu youtube hariç face de ki hiç bir videoyu açmıyor belleden sonra eskiden açıyordu sorunları bitmiyor kulaklık girişi hdmı girişi kendi kendine kırılıyor beş para etmez ben pişman oldum symbian artık bitti android e geçmek lazım

fikirlerimi aktarmıssın dostum. symbian çöp artk

Türe

Türe

Üye
internet ağırlık bir telefon düşünüyorsanız n8 verdiğiniz fiyatı internet konusunda hak etmez lakin o fiyata galaxy s , xperia arc gibi çok iyi cihazlar da mevcut

Dimi3

Dimi3

Üye
Bayram yazıcı yanlış bilgilendirme yapma dostum. N8deki lite sürüm. Lite 4 yani ve flash player 10a kadar her özelliği destekliyor. Lite başka, player başka.

Dostum bana kalırsa yeni nesil s^3lere bak. Almak istediğin cihaz 2 senelik ve tahtını çoktan yitirdi. Ben sana 603 ve üstü cihazları öneririm ve fiyatları da gayet uygun. En azından 603 n8den daha ucuz ancak daha güçlü bir cihaz.

beytullah10

Üye
ben n8 kullanıcısıyım n8 in kamera ve fotoğraf kalitesi çok iyi (12mp kamera) fakat internette bayağı sıkıntılar var youtube video sorunsuz izleyebilirken diğer videoları açmada sıkıntı var (adobe flash player destekleme sorunu ) birde sesi daha kaliteli olabilirdi.

kcr

Üye
nokıada flaş sürümü en fazla 4.1 samsung android vs android tellerde ise flash 10.1

Nokia'nın 4.1 flash lite'ı normal flash'ın 10.1'ine tekabul eder. En son sürüm flash sürüm videolar hariç oynatmada sıkıntı yok. Flash oyun pek oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt