n8 flash attım bir türlü açamadım telefonu bana adam akıllı yardımcı olacak biri var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FINDIKSİ

Üye
    Konu Sahibi
n8 flash attım bir türlü açamadım telefonu bana adam akıllı yardımcı olacak biri var mı ?
sınavım da var ona çalışmam gerekirken telefonla uğraşıyorum lütfen biri bana yardımcı olabilir mi ne yapmam lazım yazık olacak çünkü

FINDIKSİ

Üye
    Konu Sahibi
iyide telefon titreme var ama ekran yok açılmıyor burdaki işlemi yapıyorum doğru diil mi ?

- - - Eklendi - - -

buradaki yöntemi uygulamamıyorum bir yerde hata var çözemiyorum net bir şekilde açıklayıp yardım edecek biri yokmu yahu

ANIL

ANIL

Admin
Nasıl uygulayamıyorsunuz, hata mı veriyor?

FINDIKSİ

Üye
    Konu Sahibi
hata derken şöyle prgramın kendisi o resimlerdeki gibi işlemi yürütmüyor örneğin USB1 Rm596 yazacağına bende USB1 çıkıyor ve işlem yapmıyor böyle vs .

- - - Eklendi - - -

Flashing / firmware uptade seçeneği yokk !

ANIL

ANIL

Admin
Orası usb1 şeklinde olmayacak no connection şeklinde olacak. Verdiğim linkte dead flash yöntemi anlatılmış ona göre işlemleri yapın.

FINDIKSİ

Üye
    Konu Sahibi
tamam beyefendi öyle zaten no connection yazıyor yapamıyorum ne yapsak nasıl olucak hem ordaki işlem c6 bir yerde hata oluyor olmuyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Phoenix telefonunu görmüyor anlaşılan,sen driverleri yükledinmi,pc süit cihazı görüyormu peki

FINDIKSİ

Üye
    Konu Sahibi
aynen görmüyor olabilir . nasıl yüklemem gerek beynim durmuş bir vaziyette artık pişmanlıkları yaşıyorum şu an

- - - Eklendi - - -

peki şimdi bu telefon açılmayacak mı artık , dersten de geri kaldım yemin ediyorum şu tel yüzünden yaaa

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Telefonu pc ye bağladığında nokia süitte gözüküyormu

FINDIKSİ

Üye
    Konu Sahibi
evet gözüküyr ama tel kapalı bi işlem yapamıyorum o yüzden

- - - Eklendi - - -

yahu bana yardımcı olabilecek yönlendirebilecek bir arkadaş yokmu ?

FINDIKSİ

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonum flash sonrası açılmamazlığı tuttu bu konuda bana yardımcı olabilecek veya yönlendirecek biri var mı acil olarak çözmem lazım çünkü telf titriyor ama ekran gelmiyor ...

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
dead flash at

FINDIKSİ

Üye
    Konu Sahibi
nasıl atıcam ve hangi programı kullanıcam

hizan

hizan

Üye
arkadaşım bana özelden pm at telefonu kurtaralım.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Güle güle kullan:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt