n8 Flas ışıgını el feneri gibi kullanma programı war mı?

Sponsorlu Bağlantılar

tolga12345678

Üye
    Konu Sahibi
n8 Flas ışıgını el feneri gibi kullanma programı war mı?
evet arkadaşlar soru açık ve net cevaplarınızı bekliyorum?

realplayer2

realplayer2

Üye
xenon olduğu için bu imkansız ama kırmızı focus ışığını kullanmak istersen forumda var diğer uygulamalar bölümünde:)

esatkaymak

Üye
kilit mandalını aşağı doğru çek 3-4 sn bekle fener yanar ama benm c7mde böle n8 i bilemem

adrenalin09

Üye
5800 da tam arkadasın bahsettıgı program var.ama n8 de bırebırı yok.yenı ovi guncellemesınde gelıcegını duymustum baska bı forumda..

• Beğen
Tepkiler: piyanist_salih
man20

man20

Üye
senn dediğin gibi bi program var tolga. ovi store da programın adı red light ama söliyim aslında çok tehlikeli gözüne kesinlikle yaklaştırmaman lazım çünkü çok ağrıtıo ve gözünü de bozabilir çünkü flash ya o yüzden. flasha yandan bakıncada aynı şey geçerli yani kısacası kullanmaman senn için daha sağlıklı olur. ben kullandığım için sölüyorum bide böle programlar flashını bozabilir filan diyolar o yüzden öle şeler kullanmıom

BindebiR

Üye
Arkadaşlar Bende C7 var tesadüfen Tuş Açma-Kapama tuşunu aşağı çekik 2-3 saniye tutarsam flaş ışığı açılıyor tekrar aşağıya 2-3 sn tutarsam kendiliğinden kapanıyor flasş ışığı. N8 de hiç denemedim.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
flas ısık ıcın boyle bırsey saglıksız oldugundan ve bozulma olasığı yüksek oldğundan yok böyle bir kullanım şekli..

man20

man20

Üye
ovide var ama öle bi program red light die ama kullanmamak daha sağlıklı olur ve flashın ömrü için

Üst Alt