N8-Film izlerken JavaScript Sorunu.? Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
N8-Film izlerken JavaScript Sorunu.? Yardım
Telefondan bazı film sitelerinde film izleyebiliyorum bazılarında gariptir ki açtığı bi filmi bi daha denediğimde FLASH hatası alıyorum.
Ve son olarak ta bu hatayı almaya başladım bunun sebebini veya çözümü bilen var mıdır.?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

tycoon_gs

Üye
[alikan];4075022' Alıntı:
Telefondan bazı film sitelerinde film izleyebiliyorum bazılarında gariptir ki açtığı bi filmi bi daha denediğimde FLASH hatası alıyorum.
Ve son olarak ta bu hatayı almaya başladım bunun sebebini veya çözümü bilen var mıdır.?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

şuan bi çözümü yok. Android burda symbian ı solluyor.

pta123

pta123

Üye
bende üniversite siteme giremıyorum. https://oibs.ankara.edu.tr/auapp/ notlara bakamıyorum ne operada nede kendi tarayıcisi girmiyo bunun çözümü var mı ki ?

distakjo

distakjo

Üye
skyfire diye bi programı kullanıyodum ben yurt dışındayken. Onda açıyodu. Ama Canım Türkiyemde yasakmış herhalde.

idris-tolar

idris-tolar

Üye
flash sorunu diz boyu... bende film izleyemiyorum tek çare operanın flash cıkarması sanırım

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız N8 in özellikleri içinde Javascript desteği var diyor ve benim aldığım uyarı da java kapalı etkinleştirin filan diyor. Kurtuluş40 belle kullanıyorum onunla bir alakası olabilir mi? veya bu javascript nası etkinleşir.?

tycoon_gs

Üye
[alikan];4076313' Alıntı:
Yalnız N8 in özellikleri içinde Javascript desteği var diyor ve benim aldığım uyarı da java kapalı etkinleştirin filan diyor. Kurtuluş40 belle kullanıyorum onunla bir alakası olabilir mi? veya bu javascript nası etkinleşir.?

öyle bişe olamaz. Javascript açılıp kapanmaz. Varsa vardır. Kapatamazsın

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Peki nasıl açılıyor :D

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
web/ayarlar/genel java-ecma kapalı yada açık yapılıyor

Bilgilendirme için teşekkürler şimdi baktım Etkin görünüyor sanırım o siteyle alakalı bir şey olsa gerek. Tavsiye edebileceğiniz film izleme siteleri var mıdır.

m542tf

m542tf

Üye
[alikan];4077898' Alıntı:
Bilgilendirme için teşekkürler şimdi baktım Etkin görünüyor sanırım o siteyle alakalı bir şey olsa gerek. Tavsiye edebileceğiniz film izleme siteleri var mıdır.

online film seyretmiyorum genelde indirip izlemek nedense daha cazip geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt