Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 Facebook
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aydnzara
Üye
Konu Sahibi
N8 Facebook
Selamun aleykum arkadaşlar ben hergün N8 telefonumla facebook ta dokunmatik(touch) siteye girip video indiriyordum normal facebooktan zaten inmiyor ama bugün siteye girmiyor normal siteye gidiyor sorun nedir acaba bilen veya deneyen var mı?
projectmaximo
Üye
sorun facebook'un kendisinden kaynaklanıyor sanırım
aydnzara
Üye
Konu Sahibi
Düzelirmi peki Çok harika videolar var facede eski telim 5800 bu videoları oynatmıyordu ama n8 oynatıyor ancak inmiyor şansa bak yaw
Uruloki
Üye
normal facebookdan da izleyebilirsin ama indirmez
aydnzara
Üye
Konu Sahibi
Yok kardeş bana indirme gerekli.
serkanet
Üye
opera kullanın videonu üstüne basılı tutun indirin arkadaşlar
aydnzara
Üye
Konu Sahibi
Zaten opera kullanıyorum kardeş,videonun üzerinde basılı tutunca metni seç yazıyor.
Soc-DooM33
Üye
evet dostm operada ole ustune basili tutnca metni sec flan der
o degilde sunu sorcaktim; touch.facebook dan girince videolar acilirken indirebliorsun ole mi ? ve snde giremiorsun sanirim mrk etme siteden kaynaklaniordur
aydnzara
Üye
Konu Sahibi
Evet kardeş kaliteli mp4 olarak indiriyordum sabahtan beri uğraşıyorum girmiyor inşallah düzelir.
gokturk_prensi
Üye
Bnde denedm az önce grmiyor. Dert etmeyn her zmanki facebook işte.
projectmaximo
Üye
arkadaşlar facebookta düzeltmeler iyileştirmeler falan yapılırken bazı özellikler tamamen veya kısmen kullanılamaz muhtemelen yine öyle bir şey vardır merak etme dostum daha iyi olarak geri dönecektir touch.facebook
aydnzara
Üye
Konu Sahibi
inşallah kardeşim dediğin gibidir bekliyorum.
aydnzara
Üye
Konu Sahibi
Normal faceden bildiri bile gelmiyor.Face'nin kurucularının mail adresini bilen varsa yazsın arkadaşlar
Cezzbedici3
Üye
alakasız ama bişe sorucam
facebooka angry birds oyunu gelecekti noldu gelmedimi daha?
(ben face kullanmıyorum ama haberini okumuştum ondan sordum)
Soc-DooM33
Üye
ne angry birdsmuss arkadas ya
Silinen Üye 627977
Kapalı Hesap
o düzelmez boşuna uğraşmayın fb touch öldü artık
uribaju
Üye
ben n73 kullanırken operayla videoya tıklıyordum anında indirilsinmi diye soruyordu ama dokunmatiklerde yok böyle bir olay herhalde denemedim gerçi
Soc-DooM33
Üye
beyler facete sorun var videolarda tiklanmiyor silinik cikiyor isimler flan