N8 facebook yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eXTreMe_

Üye
    Konu Sahibi
N8 facebook yardım
telefonumla oviden facebooka girdigim zaman görüntülü konusmayı iptal ediyor ve format atmam gerekiyor bunu baska biyerdenmi açıyoruz yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim kimse bilmiyomu bunu 30 kişi bakmıs biride cevaplamamıs

• Beğen
Tepkiler: blackbird48

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ben senin sorunundan anlamadım ki belki ondan cevap yazmamışlardır görüntülü nerden konuşuyorsun ovi sosyalde öyle bir özellik mi var

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Face'de görüntülü konuşma derken ? :D

eXTreMe_

Üye
    Konu Sahibi
benim sıkıntım ben telefonumda oviden face baglandıgım zaman çıktıgımda telefonun özelliği olan kişilerle aradıgımda görüntülü konusma iptal oluyo yani ayarlar baglantıya girdigimde çift mod yazıcagına GSM seçenegi seçili oluyo ve degiştirmeye izin vermiyo taki cihaza format atana kadar anladınızmı

TheORCUN

TheORCUN

Üye
benim sıkıntım ben telefonumda oviden face baglandıgım zaman çıktıgımda telefonun özelliği olan kişilerle aradıgımda görüntülü konusma iptal oluyo yani ayarlar baglantıya girdigimde çift mod yazıcagına GSM seçenegi seçili oluyo ve degiştirmeye izin vermiyo taki cihaza format atana kadar anladınızmı

DAHA AÇIK OLMAZ HERHALDE HEE FACEDEN GÖRÜNTÜLÜ KİMSEYLE KONUSMAYA ÇALIŞMIYOM MAL BİRİ DEGİLİM

En başta yeterince açık değildi :) Face'de görüntülü konuşma ister gibiydi mesaj :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt