N8 eskı surumu nasıl yukleyebılırım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmtazz

Üye
    Konu Sahibi
N8 eskı surumu nasıl yukleyebılırım ?
N8 guncelledım fakat sarj cok az gıtmeye basladı kullanımda degısme yok yıne aynı sure konusma nette cok dolasmıorum 1.5 2 gun gıdıyordu ama sımdı 1 gun gıtmıyor bıle sanırım yenı guncellemeyle telefonun hızlanması ıcın yapılan calısmalar neden oluo bu duruma ben eskı surumunden memnundum arkadas zaten yeterınce hızlı telefon lafın kısası n8 ı eskı surume guncellemelıyım nasıl yapıcaz bunu bılgılendırılırsem sewınırım:)

MSTF1981M

Üye
eski sürüme geri yükleyemezsin güncellemeylede alakası olduğunu sanmıyorum.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
N8 guncelledım fakat sarj cok az gıtmeye basladı kullanımda degısme yok yıne aynı sure konusma nette cok dolasmıorum 1.5 2 gun gıdıyordu ama sımdı 1 gun gıtmıyor bıle sanırım yenı guncellemeyle telefonun hızlanması ıcın yapılan calısmalar neden oluo bu duruma ben eskı surumunden memnundum arkadas zaten yeterınce hızlı telefon lafın kısası n8 ı eskı surume guncellemelıyım nasıl yapıcaz bunu bılgılendırılırsem sewınırım:)
kardeş eski sürüme dönmen imkansız eski sürüme dönmek istersen telefon susar kesin ve net yüklediğin bir uygulamadan kaynaklanabilir telefonu formatla yıldız kare 7370 kare herşey sıfırlanır içindeki resim müzik mesaj telefonlar silinir dikkatli ol bak olmadı üstündeki yazılımı tekrar yüklet..umarım sorunun çözülecektir...."""""Pilim Fazla Gitmiyor mu Diyorsunuz? Buyrun En Üst Düzey Pil Ayarları""""" birde bu ayarları bir yapmayı dene iyi forumlar....:oke:

borasezer

borasezer

Üye
yeni sürümü nasıl yükledin ki ve ne zaman

exalted55

exalted55

Üye
Sakın eski sürüme dönmeye çalışma, telefonu düzeltmek için 5 saat aralıksız uğraştım. Yeniyi kurunca eskiyi kabul etmiyor. Zorla kabul ettirirsende açılmıyor. Açana kadar anam ağladı. Benzer problem yaşayanlar özelden mesaj atsın, yardım etmek boynumun borcu, kimse bunu yaşamasın.

karakartal_omar

Üye
bende güncelledim fakat şarj sürem değişmedi 2 günü rahat buluyor internet foto video oyun mp3 film
herşeyi eskisi gibi kullanıyorum bi değişiklik yok sürede

Anußis

Anußis

Üye
13. sürüm gerçekten iğrenç ben telefonu aldıgımda 11.sürüm vardı ve gayet stabil çalışıyordu bu 13.sürüm illallah dedirtti ya nokia allah cezanı vermesin senin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...