n8 en guncel versiyon kac?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
n8 en guncel versiyon kac?
arkadaslar n8in en guncel versiyonu kac ve anna mi ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
anna demek yetmez v25.07 en yeni versi.ama bellede var.

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
ya kizarkadasiminkini gecen guncelledik ama anna simgeleri falan gelmedi simdi guncellesek biz en son kaca gelir tam kacta olmali ayrica belle cikti mi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
belle benim konumda var ama phoenix'la flash atmak zorundasin anna ikonlarin cikmasi icin 1/1 ve 1/2 guncellameleride yapmalisin.telden guncellemelere girin yada ovi suit'lede yapabilirsin.

cabal21

cabal21

Üye
anna ikonlarının çıkması için ne alaka flash a gerek falan demişsin. normal güncellemeyle ikonlar vs hepsi geliyor ama sana tavsiyem güncelleme telefonu sonra pişman olursun.

kazım61061

kazım61061

Üye
en son surum 25.07 ama ıconları ıstıyosan bı symbıan anna teması yukle yeterlı ...

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
tamam anna halloldu da belleyi nasil yapicaz o da guncelleme degilmi ve belle olunca +lari ve -leri nedir

Uruloki

Uruloki

Üye
akif belle şu an sunulan bir yazılım değil sadece kaçak betası çıktı onunda millet daha iyi yapmak için cfw sini hazırladı ki şu an kurtuluş abinin belleyi kullanıyorum resmen orjinal yazılım türkçe filan hiç sorun yok ama bunu cihaza atman için phoenix ile flash atman gerekli

SilentOne

SilentOne

Üye
flashla ytr :D

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
hi anladim ya salla ozaman kizin tel bozulmasin guncellemesini bekleriz. anna yeter

SilentOne

SilentOne

Üye
tmm ozmn aralıkta flen gelir bellede

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
c6 icin hazr deilmis nasi cikcak

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
tamam sagol c7 alcam zaten sorun degil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt