Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 ekrandakı wıdgetler
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
candost38tr
Üye
Konu Sahibi
N8 ekrandakı wıdgetler
n8 bellede 5 yenı gırıs ekranı yaptım ve sayfalara cesıtlı wıdgetler koydum.sarj az gıtmeye basladı.acaba bu ekrandakı wıdgetler sarjı somuruyomu n e dersınız
Esendağlı
Üye
Tabiiki giriş ekranları widgetler hatta kısayollar bile şarzı etkiler
candost38tr
Üye
Konu Sahibi
bıde sunu anlayamadım n8 16 gb yazıyo E yi bıcımlendırdım sıfırladım hıcbısey kalmadı ama 16gb goremedım 14.3 gorebıldım gerıye kalan 2gb nerde anlayamadım.
Esendağlı
Üye
O hepmizde aynı,sistem dosyaları baya yer kaplıyor
Batuhan Apatay
Üye
Herşey şarj yer.
Tyrann
Üye
e hafızası 14.3 görünür çünkü 1 gb=1024 mb'dır.USB ve CD lerde aynı şekildedir.
16384 ? mantığı anlayamadım, tamam segmentlere göre 1,8,1024,1024.. mantığı var ama bu ne alaka şimdi ?
Mad EagLe
Üye
ya arkadaş ne diye bu kadar yiyo akıllı telefon olcak bi de madem öyle koyun en az 2000 mah pil sanki yapamayacaklar 3310'ların şarjı daha iyi gidiyor
[ENGİN]
Üye
o zaman cebine sigdıramazsın teli android kullananlarin mah değeri yüksekte ne oluyo sankı
SilentOne
Üye
adamlardaki işletim ssitemi zaten şarj düşmanı
Mad EagLe
Üye
Ya küçücük telefonlara bt wifi bilmem ne herşeyi koyuyolarda pili küçültemiyolarmı
[ENGİN]
Üye
bataryayla wifi blt aynımı allah aşkına 2000 mah lık bir bataryayı ne kadar küçültebılirsın micro batarya henüz cıkmadı
Mad EagLe
Üye
Aynı şey olmadığını biliyorum ama bu kadar şey yapabiliyorlar bunu neden yapamıyorlar sonuçta telefon batarya ile çalışıyor dimi bu kadar şeyi korkarak kullandıktan sonra ne anlamı kalıyorki
[ENGİN]
Üye
valla androidlı cıhazın olsa ne yapardın bilemiyorum kardeşim bizde isteriz 5 gün gitsin ama imkansız
papakudioflu
Admin
isteseler nükleer yakıtlı pil yaparlar şarzın yıllar boyu bitmez ama teknoloji böyledir devir bu bataryaların devri tüketim doygunlugu tamamlandıgında emin olun daha degişik teknolojili uzun ömürlü piller çıkacaktır
[ENGİN]
Üye
orası gerçek yaparlar ama üretilen onca batarya ellerınde patlar şirketlerin onuda haliyle simdilik kimse yapmaz.
Mad EagLe
Üye
Ya biliyorum sumbian bu konuda iyi androidden ama symbian içinde android içinde yapılabilir bence.
TheMadness
Üye
Dalvik vm şarj düşmanı
S.E.C.R.E.T
Üye
Pr1.0 da şarj rahat 3 gün gider sıkıntısı olan dönsün bence .