Arkadaslar N8 de ekran koruyucu (yani tuslar kilitlendikten ve isiklar sondukten sonraki ekran) sadece saat gun ve tarih gozukuyor.cevapsiz arama sms ler yok..acaba bunu degistirmenin bir yolu var mi veya cevapsiz arama ve smsleri eklemin bir yolu var mi? tesekkurler.
evet ama cok sacma cevapsız aramaları gormek icin bir tusa basmak lazim yani sık sık telefonu kontrol edecez arama var mı diye aslında bir çözümü olmalı..bende bilmiyorum bakalım belki vardır..
tam aradığın gibi bir program var tuşları kitler kitlemez devreye giriyor ve saat tarih mesaj cevapsız çağrılar hepsini gösteriyor.eve gidince adına bakıp yazayım olur mu işteyim şuan..
tam aradığın gibi bir program var tuşları kitler kitlemez devreye giriyor ve saat tarih mesaj cevapsız çağrılar hepsini gösteriyor.eve gidince adına bakıp yazayım olur mu işteyim şuan..
kardeş ben telefonu sattığım için programı deniyemedim ama hatırladığım kadarıyla bu programdı.sana upload ettim indir bi dene tamam mı sonucu haber verirsin bana..programı açıcaksın ondan sonra aktif oluyor ve multitaskinkte görünmüyor..
önemli değil kardeş.hımm anladım demek istediğini sen sürekli görünsün istiyorsun.bende n8 olmadığı için bilmiyordum n8'in sürekli görünüyor olduğunu pardon..