n8 Ekran Işığı Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Denibo

Üye
    Konu Sahibi
n8 Ekran Işığı Problemi
Merhaba Arkadaşlar N8 Telefonum Var Birşey Dikkatimi Çektide Normalde Ortam Işığı Azken Ekran Işığının Otomatik Yükselmesi Lazım Fakat Bunda Tam Tersi Ortam Işığı Fazlayken Ekran Işığıda Daha Canlı Oluyor Etraf Karanlıkken Ekran Işığıda Azalıyor Bu Normal Bişey Değil Acaba Bi Ayarı Filanmı Vardır

marsoy

marsoy

Üye
aynısı bendede mevcut arkadaşım ışığa ver,nce ekran parlıyo karanlıkta azalıyo :D:D

Denibo

Üye
    Konu Sahibi
Saçma değilmi ? ışık olan yerde ekran ışığının parlaması bence baya bi saçma ışıklı yerde zaten ekran ışığına ihtiyac duyulmazki tasarruf olmamış böyle

marsoy

marsoy

Üye
aslında kendi fikrimce gündüz güneşte daha iyi ekran aydınlatması görünsün diye yapılmış ama bencede saçma ve tlfonda bir sorun yok yani gayet stabill :D

_ardaa

_ardaa

Üye
Gündüz ekran daha parlak olur ki daha net görebilelim diye gece ise yani karanlıkta ışığı kısar hem gözü bozmasın ve yormasın diye hemde zaten karanlık görmek için fazla ışığa gerek olmadığı için.

manyaxx00

manyaxx00

Üye
Karanlıkta ışık fazla olursa göz alır, fazla ışıkta ise ekran parlayıp yazıların okunmamasını engellemek için yapılyo. İsterseniz deneyin ışığı azaltıp güneşte yazıyı okumaya çalışın :oke:

slant1111

slant1111

Üye
öyle olması gerekiyor zaten.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
benim eski sony ericssonda senin dediğın gibiydi karanlıkta parlar gündüz kısardı. N8'i ilk aldığımda bana da çok ters gelmişti de şimdi alıştım böyle daha mantıklı:) ters gelmişti de şimdi alıştım böyle daha mantıklı:)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
olması gerektiği gibi arkadaşım bi sorun yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt