n8 edge sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alex_ozy

Üye
    Konu Sahibi
n8 edge sorunu
yakalaşık 8 aydır n8 kullanıyorum. şebeke isminin yanında e harfi var.edge demek oluyor.altında oklar var.fakat bu bazen normal sağ-sol ok oluyor,bazense kesik çizgili sağ-sol ok oluyor.1-2 gündür böyle..bu ne anlama geliyor acil yardım bekliyorum:dry:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
internet bağlantısı anlamına geliyor ama kesik kesik le normalinin farkı nedir emin değilim bağlantı kalitesi olabilir

alex_ozy

Üye
    Konu Sahibi
peki konörüm gider mi bu durumda??

----------Eklendi @ 22:59:59 ---------- Yazıldı @ 22:58:09 ----------

yani ben onu iptal etmek için her yolu denedim,ama kapanmıo ve artık sürekli kesik çizgi halinde druro.sadece w.lan haline getirdim,mini uyg. çevrimdışı yaptım,şebekeyi sadece gsme getirdim..daha fazla napabilirm?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
kesik çizgilerde kontör gitmiyodu sanırsam mesela bana ücretsiz mms hava durumu geliyo onda kesik çizgili oluyo ama belli olmaz sen bi kontörünü kontrol et

----------Eklendi @ 23:27:38 ---------- Yazıldı @ 23:27:20 ----------

peki konörüm gider mi bu durumda??

----------Eklendi @ 22:59:59 ---------- Yazıldı @ 22:58:09 ----------

yani ben onu iptal etmek için her yolu denedim,ama kapanmıo ve artık sürekli kesik çizgi halinde druro.sadece w.lan haline getirdim,mini uyg. çevrimdışı yaptım,şebekeyi sadece gsme getirdim..daha fazla napabilirm?
telefonu kapatıp açıncada devam ediyomu bu sorun

esatgelmedi

Üye
E harfi ve sabit oklar şebekenin EDGE desteklediğini gösterir (bilgilendirme amaçlı) kesik çizgiler ise veri alışverişini gösterir ki buda kontör gitmesine sebep olur. eğer şebekede internete bağlanmasını istemiyorsan menü-ayarlar-bağlantı-ayarlar-hedefler yolunu takip edip oradaki senin hattınla aynı isimde olan erişim noktalarını (turkcell internet, avea wap, vodafone internet vb.) basılı tutarak sil. böylece telefon bağlantı noktası bulamayacağı için istese de internete bağlanamayacaktır. (kablosuz ağlar hariç)
bu anlattıklarım symbian3 için geçerlidir. ben N8 de böyle yapıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt