N8 e yazılm gibi ekolayzer ayarı.gelin beraber yapalım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayhan124

Üye
    Konu Sahibi
N8 e yazılm gibi ekolayzer ayarı.gelin beraber yapalım.
Arkadaşlar önce ovi store dan TUNE WİKİ programını indiriyoruz..ovi ye giremeyenler bir yerlerden bulsun artık.04.201 sürümü olacak.çünkü eski sürümde ekolayzer yok..programı kurup açtıktansonra müzik listenizin dolmasını bekleyin.herhangi bir parcayı çalmaya başlayın.tepede şarkı isminin yanındaki oku tıklayın.grafic equalizer i tıklayın.create custom u tıklayın.istediğiniz şekilde ayarı yapın,o ayara bir isim verin ve save edin.programdan çıkın.gelin kendi müzikçalarınıza ekolayzeri açin.görün bakalım neler olmuş.ayrıca programı kurcalayın bakın ne özellkler var.internet bağlantısı gerekiyor wlan la halledin..ayarlardan bağlantı iptal edilebiliyor......

• Beğen
Tepkiler: ascada ve mcnpl4

projectmaximo

projectmaximo

Üye
oo çok güzel paylaşım kardeş teşekkürler:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:tşk: bana bas güçlendirici yetiyor ama aklıma takıldı şimdi diğer özellikleri ne ki?.. öncdeki telefnuma yüklemiştim bu programı aama çook kastığı için hiç bişey anlamamıştım.. göze çarpan özellikleri yazarsan sevinirim:oke:

KO9

KO9

Üye
güzel bilgi paylaşım için teşekkürler

ascada

ascada

Üye
teşekkürler bilgi için

catdog136

catdog136

Üye
ben kullanıyorum ama nokianın kendi müzik çaları göze daha çok hitap ettiğinden onu kullanıyorum.. Ek özellik olarak facebook ve twitter, ekolayzer, internetten lyric alma ve dünya üzerinde dinlediğiniz müziği dinleyenlerin yerlerini gösteriyor ne kadar gerekli bilmiorum :D

uribaju

uribaju

Üye
kendi müzik çaları gibisi yok heleki şarkılar albümlüyse :oke:

ozggurr

ozggurr

Üye
bu konu yeni bir konu degil ki aylar once acmistim konuyu, arkadas tekrar acmis...

http://www.maxicep.com/symbian-3-ci...l-equaliser-ayari-yapmak-tunewiki-439190.html

----------Eklendi @ 17:22:11 ---------- Yazıldı @ 17:21:55 ----------

bu konu yeni bir konu degil ki aylar once acmistim konuyu, arkadas tekrar acmis...

http://www.maxicep.com/symbian-3-ci...l-equaliser-ayari-yapmak-tunewiki-439190.html

Ömerfroist

Ömerfroist

Üye
Bu zaten daha detaylı paylaşılmıştı.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
buna gerek yokki zaten cfwlerde ekolayzer düzenleme mevcut :)

mert41994

mert41994

Üye
Gani program var bunun için. Ben aşırı müzik dinleyen birisi olarak orjinalden aşırı saptırarak iyi bir ekolayzer bulamadım orjinalleri kullanin yeterince iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt