n8 e belleyi yüklerken telefonum bellendi acılmıyor death phone de yaplmıyor allah rızası ıcın yardm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
desperado_t

desperado_t

Üye
    Konu Sahibi
n8 e belleyi yüklerken telefonum bellendi acılmıyor death phone de yaplmıyor allah rızası ıcın yardm
arkadaşlar telimi yurt dışından almıştım ve bugun belleyı yuklerken yukleme yarıda kaldı ve tel artık acılmıyor sadece nokıa yazısı gelıyor lütfen yardım edin nasıl acacaz bu teli bidaha 3 saattir ugrasıyorum olmuyor bu halden anlıyanlar lutfen yardımcı olun nokia n8 produck kodu 599425

legend5858

legend5858

Üye
Hard format atmayı dene belki düzelir.Yoksa navifirm ve phonix ile flashlaman gerekiyor.Symbian ^3 yazılım destekde oldukça kolay içerikli konular var.

covar

covar

Üye
arkadaşa katlıyorum navifirm yada phoneix üzerinden halledersin olmazsa telefonucuya götür yapsınlar

desperado_t

desperado_t

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar phonixle denedim yine olmuyor bu seferde ekran artık acılmıyor:(

----------Eklendi @ 15:35:55 ---------- Yazıldı @ 15:31:48 ----------

Waiting for communication response: 07 ye geliyor ve yukleme duruyor :( yardım edın lutfen

----------Eklendi @ 15:37:30 ---------- Yazıldı @ 15:35:55 ----------

bu seferde bunları attlattık scanıng ımage fıles dıyor kabloyu cıkar tak dıyor yapıyorum yukleme eror dıyor:(

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
puhahua telefonum bellendi diyor :kop:

mkryvz

mkryvz

Üye
Arkadaşım Navifirmden modeline uygun olanı veya burada ​anlatılanları okuyarak istediğin CFW'yi yükleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: KeSeGeN
desperado_t

desperado_t

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımız için cok teşekkür ama bu seferde yüklemeyi yaptım bitirdim ama tel yine calışmıyor nden olabılır :(

----------Eklendi @ 18:18:11 ---------- Yazıldı @ 16:26:23 ----------

arkadaslar allah razı olsun sizden teli yaptım mkryvz arkadasım özellikle sana sağol verdegin link için

oguzhakan

Üye
navifirmden önce dead olmadankı versiyonu indir eger bunu kabul etmezse en son belleyiindir phonixten kur kesin olacaktır

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
Kardeşim imzamdaki downgrade kısmından kendin halledebilirsin üzülme rahat ol 1 saatini almaz. Haber ver anlatımın olduğu sayfadan ben sana yardım ederim

desperado_t

desperado_t

Üye
    Konu Sahibi
hepinize cok cok teşekkür ediyorum

avvci_81

Üye
arkadaşlar bende belle yükledim n8 ime ama geri dönmek istedim telefon tamamen kapandı eski sürümler olan 14.02 22.14 ne varsa denedim dead la phonix lede olmuyor jaff la da olmuyor yardımcı olurmusunuz

wolf 26

wolf 26

Üye
n8 e yükleyen arkadaşlar sizin telin ürün kodu nedir acaba... Benim kod bu n8 black 059B288 ve ne ovide nede telde güncelleme yok

DustoJniK

DustoJniK

Üye
telefonu en son belleyle flasla düzelir yoksa downrange yapmalısın....

avvci_81

Üye
arkadaşım ürün kodu 059d4x3 bundan tek t mobıle dark grey var ve deniyorum olmuyor tel tamamen kapandı açılmıyor dead da olmuyor jaflada phonıx de yaramıyor

desperado_t

desperado_t

Üye
    Konu Sahibi
arrkadaslar n8 ini yapamıyan kışiler beni eklesin imkansiz-x@hot elimedn gelen yardımı yaparım cünkü basıma geldi ve maxi ceptekş arkadaslar sayesinde kurtardum

hasan.hopaloglu

Üye
desperado_t ARKADAŞ BENDE YAZILIM YÜKLEME SIRASINDA N8 İMİ KAYIP ETTİM GİBİ. YARDIMLARINI BEKLİYORUM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt