Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 Durmadan İnternete giriyor uyarısı vermeye başladı
Sponsorlu Bağlantılar
-alikan-
Üye
Konu Sahibi
N8 Durmadan İnternete giriyor uyarısı vermeye başladı
Bi ayarını mı bozdum nedir durmadan internete bağlanıyor, otomatik bağlan yada bu sefer izin ver gibi bi uyarı ekranı gelmeye başladı yirmi dakkada bir. Bunu nereden kapatırız.?
mraz
Üye
Nat geo ,digitürk web tv vb. widgetlerden dolayı internet bağlantısı gerçekleşir.Kapatmak için Ana ekranda seçeneklerden Mini uyg.çvrmdş.mdd . kısmına dokun.Böylece widgetleri çevrimdışı yapmış olursun.
erquin
Üye
Bağlantı yöneticisine gir ne ile baglandıgına bak Turkcell MMS ile bağlanıyorsan ben de kesin çözüm bulamadım 686 kb veri gönderiyo sadece ama ekrana sürekli bilgi mesajı geliyor ücret kesilmiyor mms ayarlarını değiştirdim olmadı e postahesabını kaldırdım olmadı menu uyg c.dışı yaptım olmadı hedeflerde yok turkcell i aradım mms alım gönderimi kapattırmak için telefon ayarları gözükmüyormüş nokia ya aradım onlar da çözüm bulamadı ana şebekede ve dolaşımda ayarlarını yalnız wlan yapınca bağlanmıor o zaman da internet e hiç bağlanamıyorsun gıcık eden tarafı iki de bir kullanılan miktar şu kar diye ikidebir uyarı veriyor
ordoseclorum
Üye
Benim telefonum da (n8) sürekli mmS bağlantısı yapıyor 68 b civarı veri akışı ama sanki bağlantı Varmış gibi üstteki çizgi hep düz bunun için ne yapabilirim
erquin
Üye
ayarlarda telefona format atma var format atarsan gidiyor mms bağlantısı yanlız herşey gidiyor haberin olsun bi yere yedekle dosyalarını
ordoseclorum
Üye
Cahillime verin pc de ovi suit de yedekleme Yapsam herşeyi geri alma şansım var mi