N8 dokunmatik ekran hassaslığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

madx

Üye
    Konu Sahibi
N8 dokunmatik ekran hassaslığı
Arkadaşlar n8 aldığımdan beri kafama takılıyor, dokunmatik niye bu kadar iyi değil ? yoksa benim telefondamı sorun var? ekran bazen iyi algılamıyor. hatta c7 ile karşılastırdım c7 de bile daha güzel dokunmatik hassaslık. zaten iphone ve htc ile hiç karşılaştıramıyorum. acaba yazılımla duzeltilirmi bu sorun ?

Oceansss

Üye
himmmm

slant1111

slant1111

Üye
ben çok test ettim bunu.ekran koruyucu takarsan hassasiyet düsüyor.aynı zamanda elinin terli olup olmamasnı bağlı bi durum.ekranın da temz olması lazm ekranı temzledgmde tlfn daha iyi alglyor.c7 ile n8 dokunmatk olarak aynı.ben c7 kullanıyorum n8 i elime aldgmda dokunmatgi farklı gelyor cnkü o telefonu ilk defa elime alıyorum tam alısmıslgm yok o yüzden farklılık hissedyorum.eline degsk bi telfn aldgnda herkes farklı hsseder :) benim görüsüm bu :) iphone ve htc konusunda bse demycm :) Htc hayranıym :)

Utku

Utku

Üye
İphone 3 den daha iyi bundan emin olun.

Emre-45

Emre-45

Üye
Ekranında sorun olabilir. Bende gayet normal çalışıyor. iPod Touch 3g cihazım var dokunmatikleri aynı hassaslıkta

pRime.

pRime.

Üye
Bende de gayet hassas

_ardaa

_ardaa

Üye
bazen bende de algılamıyor daha doğrusu tuşa dokunduğumu algılıyor gerçekten çok hassas dokunmatiği ama dokuduğum tuş işlevini yerine getirmiyor buda işletim sisteminin sorunlu olduğunu gösterir anna ile düzelir tahminen.

Starsley

Benim Telefon Maşallah jiletini olmasına rağmen hassasiyeti süper Hassas :D

uribaju

uribaju

Üye
aynen ya benim c7de de ekran jelatini var parmağımı değmeden algılıyo mübarek :ehe

s3rseri

Üye
hem N8 hem C7 kullandım bütün kapasitif ekranlar gibi dokunmatikleri hassas ve iyi buldum ama C7 nin dokunmatiği daha hassas bence kullanırken farkedilebiliyor bu ...

haliloz95

Üye
bende dokunmadan algılıyor nerdeyse :D senin telde sorun var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt