Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 Dokunmatik Arızası
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mayk29
Üye
Konu Sahibi
N8 Dokunmatik Arızası
bugün dikkat ettim dekranın sol kısmında n8 yazısınından sona kadar ekran nın yaklasık 2cm si çalışmıyor
kapadım actım aynı biraz calısır gibi oldu ama aynı suan calısmıyor ne yapmam lazım
farukbekl
Üye
Aynı Benim Sorun... Ben ne yaptım Ettim.. Düzelmedi.. Garantiye Yolluyacan Arkadaşım. Dokunmatik Bloğu gitmiş.. Geçmiş olsun..
bazı servisler telefonu tepeliyor dikkat et usta..
Mayk29
Üye
Konu Sahibi
zaten telefon yurt dışı uluslararası 1 yıl garantisi var fatura ile birlikte bakıyolar
ama faturayı yollamadı ya parayla yaptıracam yada ingiltereye yollicam orda servise verdirecem
E_yedi
Üye
en iyi servis genpa 2. Kvk türkıyede en guvenılır servısler bunlar..
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
kvk dan bi halt olmaz. Genpa teknik servisi kapattı.
suan benım elımde imzalı 2 yıllık garantı belgesı var . Genpadan e7 yı alalı daha 2 ay oldu . Ne yanı sımdı telefona sorun olsa garantı bakmıyormu olacak. Tuketıcı mahkemesı dıye bırsey var arkadasım .
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Sen genpaya vereceksin onlar kvk ya yollayacak garanti dışı kaldın diye bişey yok arkadaşım
suan benım elımde imzalı 2 yıllık garantı belgesı var . Genpadan e7 yı alalı daha 2 ay oldu . Ne yanı sımdı telefona sorun olsa garantı bakmıyormu olacak. Tuketıcı mahkemesı dıye bırsey var arkadasım .
bugün dikkat ettim dekranın sol kısmında n8 yazısınından sona kadar ekran nın yaklasık 2cm si çalışmıyor
kapadım actım aynı biraz calısır gibi oldu ama aynı suan calısmıyor ne yapmam lazım
inşallah gelmez benimde genpa ama kvk sorun çıkarmadı
inferno
Üye
bende genpaya vermiştim statik elektik çarpmasından dolayı aynı sorun olmuştu bende de telefonlarınızı statik elektrikten koruyun arkadaslar çarpılmayın