N8 Digital pusula

Sponsorlu Bağlantılar

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
N8 Digital pusula
Arkadaşlar benim N8 de digital pusula yok acaba herkeste mi yok yada bi program mı kurmak gerekiyor

ozggurr

ozggurr

Üye
Harita programini calistir, gps'den yerini bul. harita ekraninda sol alt taraftaki pusula ikonuna tikla, telefonu yavas yavas saga sola dondurunce haritanin da telefona gore yon degistirdigini goreceksin...

Benim bildigim digital pusula oyle bir ozellik.

Eger baska bir digital pusuladan bahsediyorsan ben de bilmiyorum... Bilenler aydinlatmaya baslarlar kisa zaman icinde...

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Harita programini calistir, gps'den yerini bul. harita ekraninda sol alt taraftaki pusula ikonuna tikla, telefonu yavas yavas saga sola dondurunce haritanin da telefona gore yon degistirdigini goreceksin...

Benim bildigim digital pusula oyle bir ozellik.

Eger baska bir digital pusuladan bahsediyorsan ben de bilmiyorum... Bilenler aydinlatmaya baslarlar kisa zaman icinde...
HTC HD2 de güzel bir digital pusula var int arattır görürsün onun gibi bir şey varmı merak ettim senin söylediğinede şimdi bakacam henuz bakmadım

--------------- Ekleme ---------------

Ben buldum arkadaşlar

SilentOne

SilentOne

Üye
adamlar vızır vızır çalışıyor yaw...

suat1111

suat1111

Üye
bunlara gerek yok ovide programlar bölümünde üstünde kabe resmi olan bi program var ücret siz dir indirin kurun işte ozaman digital pusula olur mükemmel

denizlily

Üye
eveto kabeli olan güzel.ilinizin kabeye olan açısını biliyorsanız tamı tamına kıbleyi de gösteriyor ki asıl ama cı o zati :)

muiestyfa

Üye
tşk

omer197

Üye
bi bakamak lazımmı