anlamamki
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aynı sorunu bende yaşadım. Telefonu orjinal ayarlarına geri getir (Soft format değil). Düzelmesi lazım. Düzelmezse en son yüklediğim uygulamayı kaldır. Bu şekilde çözdüm benSlm
ne yaptım ısem kablosuz agıma otomatık herseferınde baglanıyor ve baglı kalıyor ne yapmam lazım hangı ayarlar ıle devre dısı bırakmam lazım denemedıgım yontem kalmadı
bırde batarya omrunu uzun tutabılmek ıcın hangı ayarları yapmam lazım hegun sarz eder oldum telı
saygı ve sevgılerımle hayırlı bayramlar
ggerek yok buna kardeş kamera ayarlrını , sistem içi güncelleme kontrlünü ve harita gps ayalarını düzelt ( çevrımdışı ) düzelir .Aynı sorunu bende yaşadım. Telefonu orjinal ayarlarına geri getir (Soft format değil). Düzelmesi lazım. Düzelmezse en son yüklediğim uygulamayı kaldır. Bu şekilde çözdüm ben
ben annaya gectıkten sonra olduTümü olsa bile yinede bende de bağlanıyordu. Anna ya geçtim şuan sorun yok, sanırım yazılımsal bi sıkıntı vardı Annada hallettiler.
Kamerayı aç.
Seçenekler > Ayarlar > Konum bilgilerini kaydet > Hayır
Kamerayı kapat.
Menü > Haritalar > Ayarlar > Bağlantı > Çevrimdışı
Menü > Ayarlar > Bağlantı > Ayarlar > WLAN'a geç > El ile
Menü > Ayarlar > Bağlantı > Ayarlar > Kendi ülknzd. veri kullan > Her zaman sor
Menü > Ayarlar > Uygulm. ayarları > Konumlama > Konumlama yöntemleri > Sadece tümleşik GPS işaretli olsun
Bu söylediğim ayarları yaparsan, artık kendi kendine GPS ya da WLAN'a bağlanmaması gerekiyor. Ayrıca şarjın biraz daha uzun gitmesini istiyorsan ve 3G'yi kullanmıyorsan kapat. Bunu uygulamak için ;
Menü > Ayarlar > Bağlantı > Ağ > Şebeke Modu > GSM
Ayrıca Güç Tasarruf Modu'nu da kullanabilirsin.
bunlarıda denedım ama yok yok ıne kablosuz agıma baglandıarkadaşım ayarlar, bağlantı, wlan, seçeneklerden ayarlara gir wlan varlığını göster asla yap güç tasarrufu etkin geri de iki kere (bağlantı menüsüne gel) ayarlar, wlana geç yanlız bilinen wlanlar olsun kendi ülkenizde veri kullan ve yurt dışında veri kullan otomatik olsun, hedeflerde internet ve wap erişim servisleri var altında erişim noktaları yazar 1 erişim noktası yazıyorsa normal fazla yazıyorsa oraya gir wlan bağlantısı varsa üzerine basık tut seçenekler çıkacak ordan sil ayrıca widgetlerinde bağlantı gerektiren widget varsa kaldırmanı öneririm mail kullanıyorsan senkronize ayarlarından saat ayarı yapki tüm gün bağlanmasın. Biraz karışık oldu ama kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?