N8 devamlı kablosuz agıma baglanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
N8 devamlı kablosuz agıma baglanıyor
Slm
ne yaptım ısem kablosuz agıma otomatık herseferınde baglanıyor ve baglı kalıyor ne yapmam lazım hangı ayarlar ıle devre dısı bırakmam lazım denemedıgım yontem kalmadı
bırde batarya omrunu uzun tutabılmek ıcın hangı ayarları yapmam lazım hegun sarz eder oldum telı
saygı ve sevgılerımle hayırlı bayramlar

tecnicks

tecnicks

Üye
benim telefonda bilinen wirelessa direk bağlanıyodu wlan ayarlarından güç tasarrufunu aç ordan olması lazım

FastBreaker

FastBreaker

Üye
kamerada ayarlarda yer etiketiydi sanırım onu kaldır gps e bağlanmaz artık

dhampir57

dhampir57

Üye
Slm
ne yaptım ısem kablosuz agıma otomatık herseferınde baglanıyor ve baglı kalıyor ne yapmam lazım hangı ayarlar ıle devre dısı bırakmam lazım denemedıgım yontem kalmadı
bırde batarya omrunu uzun tutabılmek ıcın hangı ayarları yapmam lazım hegun sarz eder oldum telı
saygı ve sevgılerımle hayırlı bayramlar
Aynı sorunu bende yaşadım. Telefonu orjinal ayarlarına geri getir (Soft format değil). Düzelmesi lazım. Düzelmezse en son yüklediğim uygulamayı kaldır. Bu şekilde çözdüm ben

by_mecho

by_mecho

Üye
Aynı sorunu bende yaşadım. Telefonu orjinal ayarlarına geri getir (Soft format değil). Düzelmesi lazım. Düzelmezse en son yüklediğim uygulamayı kaldır. Bu şekilde çözdüm ben
ggerek yok buna kardeş kamera ayarlrını , sistem içi güncelleme kontrlünü ve harita gps ayalarını düzelt ( çevrımdışı ) düzelir .

forbidden5

forbidden5

Üye
ayarlardan wireles güç tasarrufunu etkinleştir şarj sorunu ortadan kalkar ağa bağlı olur yine bunu dert etme güç tasarrufunda sorun olmaz senin için

hell yeahh

Üye
güç tasarrufunu aç kardeş veri transferi yapmadığı sürece hiçbir şekilde şarj harcamaz bağlı gözükür sadece eğer sarj problemin varsa 3g yi kapa benim 3 acıkken yarım gün gidiyordu simdi 3 güün gidiyor

SilentOne

SilentOne

Üye
3g sömürüyo yha bildiqin bnde 3g yi kapatıyom ama lazım oldumu netten konuşacaqım zamn flen açıyom

Dampierre

Dampierre

Üye
bendede aynı sorun vardı ancak flash atarak çözebildim

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
cok garıp bı durum var wıreles agımı gorunce hemen baglanıyor otomatık ,evden gıdıncede gsm uzerındekı netten baglanıyor devamlı ,arada gps buldu yazısııda var ne yaptı ısem bunların bı cozumunu bulamadım ,bayramlamaya koyume gıttım ordam gsm uzerı devamlı otomatık baglanıyor,arada gps bulundu cıkıyor ,eve geldım kablosuz agım var ona sımdı otomatık baglanıyor ,ayarlarda denemedıgım yontem kalmadı ama nafıle baglanıyo devamlı saygılarımla

Umut

Umut

Üye
Kamerayı aç.
Seçenekler > Ayarlar > Konum bilgilerini kaydet > Hayır
Kamerayı kapat.

Menü > Haritalar > Ayarlar > Bağlantı > Çevrimdışı

Menü > Ayarlar > Bağlantı > Ayarlar > WLAN'a geç > El ile
Menü > Ayarlar > Bağlantı > Ayarlar > Kendi ülknzd. veri kullan > Her zaman sor

Menü > Ayarlar > Uygulm. ayarları > Konumlama > Konumlama yöntemleri > Sadece tümleşik GPS işaretli olsun

Bu söylediğim ayarları yaparsan, artık kendi kendine GPS ya da WLAN'a bağlanmaması gerekiyor. Ayrıca şarjın biraz daha uzun gitmesini istiyorsan ve 3G'yi kullanmıyorsan kapat. Bunu uygulamak için ;

Menü > Ayarlar > Bağlantı > Ağ > Şebeke Modu > GSM

Ayrıca Güç Tasarruf Modu'nu da kullanabilirsin.

By@dmin

By@dmin

Üye
Tümü olsa bile yinede bende de bağlanıyordu. Anna ya geçtim şuan sorun yok, sanırım yazılımsal bi sıkıntı vardı Annada hallettiler.

dücane

dücane

Üye
ayni sorunu bende yasadim...cevabi cok basit, e-mail widget´ten ayarlaman gerekiyor...cünkü mail programin devamli senkronize ediyor...ayarlardan bir vakit belirle, sadece o vakit´de senkronize etsin...

anil_sz

anil_sz

Üye
mail ayarlarından arkadaşım ayarlardan sunucu ile senk et yada etme seçenekleri var et seçiliyse kessen bile anında tekrar bağlanır bilgin olsun...

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
Tümü olsa bile yinede bende de bağlanıyordu. Anna ya geçtim şuan sorun yok, sanırım yazılımsal bi sıkıntı vardı Annada hallettiler.
ben annaya gectıkten sonra oldu

----------Eklendi @ 23:02:11 ---------- Yazıldı @ 23:00:21 ----------

Kamerayı aç.
Seçenekler > Ayarlar > Konum bilgilerini kaydet > Hayır
Kamerayı kapat.

Menü > Haritalar > Ayarlar > Bağlantı > Çevrimdışı

Menü > Ayarlar > Bağlantı > Ayarlar > WLAN'a geç > El ile
Menü > Ayarlar > Bağlantı > Ayarlar > Kendi ülknzd. veri kullan > Her zaman sor

Menü > Ayarlar > Uygulm. ayarları > Konumlama > Konumlama yöntemleri > Sadece tümleşik GPS işaretli olsun

Bu söylediğim ayarları yaparsan, artık kendi kendine GPS ya da WLAN'a bağlanmaması gerekiyor. Ayrıca şarjın biraz daha uzun gitmesini istiyorsan ve 3G'yi kullanmıyorsan kapat. Bunu uygulamak için ;

Menü > Ayarlar > Bağlantı > Ağ > Şebeke Modu > GSM

Ayrıca Güç Tasarruf Modu'nu da kullanabilirsin.

hepsini denedim ama yıne kablosuz agıma baglandı

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım ayarlar, bağlantı, wlan, seçeneklerden ayarlara gir wlan varlığını göster asla yap güç tasarrufu etkin geri de iki kere (bağlantı menüsüne gel) ayarlar, wlana geç yanlız bilinen wlanlar olsun kendi ülkenizde veri kullan ve yurt dışında veri kullan otomatik olsun, hedeflerde internet ve wap erişim servisleri var altında erişim noktaları yazar 1 erişim noktası yazıyorsa normal fazla yazıyorsa oraya gir wlan bağlantısı varsa üzerine basık tut seçenekler çıkacak ordan sil ayrıca widgetlerinde bağlantı gerektiren widget varsa kaldırmanı öneririm mail kullanıyorsan senkronize ayarlarından saat ayarı yapki tüm gün bağlanmasın. Biraz karışık oldu ama kusura bakma

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ayarlar, bağlantı, wlan, seçeneklerden ayarlara gir wlan varlığını göster asla yap güç tasarrufu etkin geri de iki kere (bağlantı menüsüne gel) ayarlar, wlana geç yanlız bilinen wlanlar olsun kendi ülkenizde veri kullan ve yurt dışında veri kullan otomatik olsun, hedeflerde internet ve wap erişim servisleri var altında erişim noktaları yazar 1 erişim noktası yazıyorsa normal fazla yazıyorsa oraya gir wlan bağlantısı varsa üzerine basık tut seçenekler çıkacak ordan sil ayrıca widgetlerinde bağlantı gerektiren widget varsa kaldırmanı öneririm mail kullanıyorsan senkronize ayarlarından saat ayarı yapki tüm gün bağlanmasın. Biraz karışık oldu ama kusura bakma
bunlarıda denedım ama yok yok ıne kablosuz agıma baglandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt