N8 Depolama modunda çalışmıyor (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayasin

Üye
    Konu Sahibi
N8 Depolama modunda çalışmıyor (yardım)
arakdaşlar son çıkan güncellemeyi kurduktan sonra bilgisayar telefonu depolama modunda görmüyor daha doğrusu donım bulma sesi filan geliyor bilgisayarımda çıkabilir disk h gözüküyor ama tıkladığımda bir disk takın diyor bu son güncellemeden sonra oldu eğer bağlantıda filan bir sorun olsa ovi ile bağlandığımda görmez.sebebi ne olabilir acaba güncellemeyi kuran arkadaşlardada aynı sorun varmı acaba

emre817

Üye
bende de aynı durum var son güncelleştirme ile depolama modu hafıza kartı ile çalışıyo sadece bende !

ayasin

Üye
    Konu Sahibi
evet sadece hafıza kartını görüyormuş şimdi fark ettim bende hafıza kartıda takılı olmadığı için boş gözüküyor :( nede böyle yapmış acaba nokia

franzliszt

franzliszt

Üye
çok ilginç ya ovi bağlantıdayken hafıza kartı görmüyor normaldede ,nasıl olmuş bu durum hangi güncelleme genel telefon güncellemesimi

ayasin

Üye
    Konu Sahibi
evet telefon son güncelleme pr 1.1 den sonra oldu depo hafızası görünmüyor pc de

franzliszt

franzliszt

Üye
bir bakalım ovidende versinler 1.1i ondada böyle bir problem varmı yazıcam buraya dönüp nokia test ediyormuş oviye öyle vericekmiş nasıl bir durumsa bu durum varsa zaten ovidende verilen yazılıma aynı şey yansır dimi.

berkoni

berkoni

Üye
arkadaşlar aç kapa yapın

najanaja

najanaja

Üye
walla bende güncelledim yazılım ama hala görünüyo depolama modunda hem mass memory hem hafıza kartı

ByWorth

ByWorth

Üye
aynı durum bende de var ve denemediğim yöntem kalmadı...

exalted55

exalted55

Üye
bu ne saçma şey ya. Telefonumda ses kaydı programı var ve sesleri düzenli olarak bilgisayara atıyorum. Ama dosya doğal olarak 16 Gb içinde. Dosyayı her seferinde önce karta kopyalıyorum sonra bilgisayara gönderiyorum. Böyle saçma şeyde görmedim. Bu symbianda ilk ios!a benzeme adımıdır inşallah gerisi gelmez.

najanaja

najanaja

Üye
sanırım ovi suite den kaynaklanıyor. Laptopta ovi yüklü deilken görünüyodu. Fakat lazım oldu diye oviyi kurdum laptopa şimdi bende de görünmüyo. Denemek için ovi yi kaldırdım. Taktım teli göründü. Yani tek yolu ovi suite i kaldırmak.

bakero

Üye
Bende guncelleme yaptıktan sonra usb baglantısı calısmadı servıse gonderdım alt servıs yapapamıs ust servıse gondermısler bakalım ne olacak

zorbey42

Üye
phoenix in en son sürümüyle flaş atın düzelir arkadaşlar ben bu şekilde düzelttim.birde servisle uğraşmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt