N8' den memnun musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

N8' DEN MEMNUN MUSUNUZ?

• EVET

Kullanılan: 11 91.7%
  • HAYIR

Kullanılan: 1 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
N8' den memnun musunuz?
N8 almayı düşünüyorum son olarak kullananların memnun olup olmadığını öğrenmek istedim yardımcı olursanız sevinirim..
Teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

Memnun olmayanlarında sebep belirtirlerse sevinirim..

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın bakındım ama göremedim konuyu o yüzden açtım.silebiliyor muyum bu konuyu?

3onur5

3onur5

Üye
Ben telefoncuya c7 almaya gitmiştim ama oradaki bayan bunu önerdi iyikide önermiş hiç pişman değilim aksine seviniyorum :))

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefoncuya c7 almaya gitmiştim ama oradaki bayan bunu önerdi iyikide önermiş hiç pişman değilim aksine seviniyorum :))

c7 demişken; ben nokia mağazasına girdim orda kurcalamak için telefon koyuyorlar ya onlara bakıcam n8 varmı diye görevli rahat bırakmıyo hoşgeldiniz diyip duruyo.döndüm bende adama hoşbulduk dedim.anında sordum nokia n8 var mı yok dedi ama c7 var dedi.bakın n8 tek hopörlör ama bu çift hopörlör dedi satmaya çalışıyor ya.bende dedimki kamerası kaç 8 dedi n8 12 dedim ve bunda xenon flash var mı dedim yook dedi ozaman gece cekimide iyi değil dedim adam öyle yüzüme bakakaldı hadi eyvallah dedim :D :D

3onur5

3onur5

Üye
C7 ALMAYA GİTTİM N8 ALIP CIKTIM ZaTeN :D çok ta iyi telefon n8i önerdi yazmayı unutmuşum :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt