N8 den facebook sohbete girilmemiyoru?

Sponsorlu Bağlantılar

zeas

zeas

Üye
    Konu Sahibi
N8 den facebook sohbete girilmemiyoru?
Arkadaşlar n8le wifi den facebook a giriyorum ama sohbet bölümüne giremiyorum nden olmuyor?

erkara_64

operadan girersen sohbet edersin..

sh0ck

sh0ck

Üye
2. SAyfada konumu goreceksin.. :)

3onur5

3onur5

Üye
arkadaşlar operadan giriliyor fakat yazdığın yazıları gönderemiyorsun :S gönder butonu yok

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar opera mini ile giriş yapıp m.facebook.com adresine gidiniz facebook a girince en aşağıda sol tarafta dokunmatil site war onu tıklayın ondan sonra aynı yerde tüm site diye bir butan var onu tıkladıktan sonra facebook sohbet butonu geliyor ve n8 inizi sola doğru yatırark qwerty klavye haline getiriyoruz isteğinizi yazıp enter simgesi olan tıuşa basıyoruz

zeas

zeas

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar opera mini ile giriş yapıp m.facebook.com adresine gidiniz facebook a girince en aşağıda sol tarafta dokunmatil site war onu tıklayın ondan sonra aynı yerde tüm site diye bir butan var onu tıkladıktan sonra facebook sohbet butonu geliyor ve n8 inizi sola doğru yatırark qwerty klavye haline getiriyoruz isteğinizi yazıp enter simgesi olan tıuşa basıyoruz

Dostum dediklerini yaptım ama sohpet butonunu bi türlü göremedim

ozggurr

ozggurr

Üye
nimbuzz ile de sohbet edebilirsin facebook'taki arkadaslarinla

3onur5

3onur5

Üye
kardeş dediklerimi dikkatlice uygularsan sohbet butonunu görebilrisin bende çıkıyor ve qwerty klavye sayesinde yazdığım yazıları gönderebiliyorum

--------------- Ekleme ---------------

zeas Dostum dediklerini yaptım ama sohpet butonunu bi türlü göremedim,

bu arada m.facebook adresine girip en aşağıdan dokunmatik site ve ondan sonra tam site yapmayı unutma bunları yapmassan sohbet butonu karşına çıkmaz.

sado826

sado826

Üye
dokunmatik site filan çıkmıor bende girince acaba problem nedir anlamadım :S

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Facebook Sohbet yada FriendChat programlarından birini kullanmanı tavsiye ederim .

Üst Alt