N8 deki QWERTY Yazma Modu C6 ya Port Edildi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler bu mesaj modu ve n8 yazı ortalama modu yakında tek paket olarak çıkar merak etmeyin.ha bu arada 4 sıra klavyede sorunsuz çalışıyor

Otomatik döndürmede de bir problem yok sağlam
keşke keşke hemen biri görse yapsa en güzel olacak ama bence mümkündeil gibi görünüyor çünkü ikisi de aynı mod üzerinde

--Usta--

Üye
keşke keşke hemen biri görse yapsa en güzel olacak ama bence mümkündeil gibi görünüyor çünkü ikisi de aynı mod üzerinde
<br />
<br />

mümkün kardeş görürsün bak pnht ve dailymobile da çıkar yakında ikisi birarada mod diye

pnth sitesine girdim bi yey anlamadım valla nasıl bi sie çözemedim ingilizce site ama bu modu bekliyorum şimdi ikisi bir arada olacak diye

orjinal fw'de çalışmıyor tel açılmıyor

Telefon kendini resliyor.Smart series kullanıyorum ona gömdüm

<br />
<br />

mümkün kardeş görürsün bak pnht ve dailymobile da çıkar yakında ikisi birarada mod diye

Buyur. Sys/bin içerisine at çıkan dosyaları. Hem yazılar ortalı hem de n8 klavyeli.

Tepkiler: Eyup Mete
yaptıkda şu yeşil tick işareti gene sol üstte oluyor.klavye seçeneklerinin olduğu yerde olması gerekmiyormuydu ?

yaptıkda şu yeşil tick işareti gene sol üstte oluyor.klavye seçeneklerinin olduğu yerde olması gerekmiyormuydu ?

çıkan 2 programla yapınca öyle oluyor.starlight^1 adında bi fwye ekleyince aynen dediğin gibi oluyor.sanırım onun için gereken 1 dosya daha var.

çıkan 2 programla yapınca öyle oluyor.starlight^1 adında bi fwye ekleyince aynen dediğin gibi oluyor.sanırım onun için gereken 1 dosya daha var.
Hallettim ben o sorunu kardeşim.Hakkaten senin dediğin gibi 3. bir dosya daha varmış , buldum. Sağol

Vendetta da oldu smart serieste olmadı

Menu yazıları ortalı + N8 Klavye modu

Tepkiler: Round-Saturn
İz[Mir]Kan;3446054' Alıntı:
Vendetta da oldu smart serieste olmadı

hemde ole böle oldu adam yapmış yha bide onun kullandıqı c6 nın saf halini bulsam daha iyi olucak

bu dosyayı kaydedip flaşlamak yani tele reset atmakmı gerek yardımcı olurmusunuz bilmiyorum da yapılışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...