N8 de mail ayarları için yardım gerekli !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mensir

mensir

Üye
    Konu Sahibi
N8 de mail ayarları için yardım gerekli !!!
Arkadaşlar şirketimin bana açmış olduğu mail adresini N8 e tanıtamadım konu hakkında yardım edebilecek kimse varmıdır !

engin_erg

engin_erg

Üye
şirketin sana açmış olduğu mail pop yada imap olmalı sunucu ayarlarını öğrenmelisin mail ayarlarından diğeri seç sunucu ayarlarını gir

----------Eklendi @ 23:27:52 ---------- Yazıldı @ 23:10:53 ----------

mail+yeni mail kutusu+başlat+diğ[email protected]+pass:125+@POP/IMAP seçeneğini tıkla yeni sayfa açılacak eğer oradan pop3 ise pop'u imap ise imap4'ise seç benim ki imap4altında bende ingilizce yazıyor mail server oradan örnek:pop.gmail.com yazıyorsun ama senin ki şirket maili olduğu için muhtemelen mail.falan.com olmalı bunu yazdıktan sonra hemen altında server güvenlik orada SSL/TLS olarak görünür 3 seçenek var diğerleri StartTLS ve none(yok) seçenekleri var artık senin ayarlar hangisi ise onu seçmelisin hemen altında sunucu port numarasını biliyor olman gerekli onu girmelisin daha sonra giden mail server ayarlarına geçiyorsun hemen altında devam ediyor zaten tekrar mail.falan.com yine mail güvenlik tipini seçmelisin SSL/TLS,StartTLS,none(yok)ve son noktaya geldik giden sunucu port numarasını girince kaydet diyoruz mailbox kurulumu yapılıyor ve işlem tamam istersen resimli ve türkçe olarak tekrar açıklarım

ı
Posta kutusu türü, gelen ve giden posta sunucusu, gln ve gdn bağlantı noktası numarası, gln ve gdn posta güvenliğini öğrenmen gerekecek bu kadar

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
aynı şekilde bende bu ayarı birçok kez anlatığın gibi denedim ancak mailleri almıyor, tam olarak hata nedir çözemedim.

engin_erg

engin_erg

Üye
bu durumda sanırım fazla yardımım dokunmayacak üzgünüm

mensir

mensir

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş çok teşekkür ederim. Şimdi tamam oldu ama dünden beri aynı şeyleri tek bir farkla yapıyoruz. Gelen giden güvenlik yok seçince oluyor haklısın . Tekrar çok çok teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt