N8 de hız artışı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackbird48

blackbird48

Üye
    Konu Sahibi
N8 de hız artışı
arkadaşlar ne kadar işinize yarar bilemem ama benim çok işime yaradı ben n8 imi ilk aldığımda hd oyunların hepsini kurdum üstüne bi kaç tanede hd film derken bi baktrım cihazın 16 gb olması gereken hafıza baya düşmüş ilerde kasma yapar korkusu ile eski 8gb olan hafıza kartımı taktım ve bütün oyun ve hd filmlerimin hepsini hafıza kartıma taşıdım bölelikle cihazın kendi hafızası 13.2gb kaldı ve şunuda farkettim cihazın hızı mükemmel oldu

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Hmm... denemek lazım... Çok belirgin olacağını düşünmezdim, ama o kadar etkiliyorsa bi hafıza kartı şart :D

SilentOne

SilentOne

Üye
yok artk adam 1.5 tblik hdd baqlıyor kasma olmuyor hafıza 32den 10 düstüqünde kasyorsa yuh derim

blackbird48

blackbird48

Üye
    Konu Sahibi
yok artk adam 1.5 tblik hdd baqlıyor kasma olmuyor hafıza 32den 10 düstüqünde kasyorsa yuh derim
yok arkadaşım sen yanlış anladın kasma falan hiç bi zaman olmadı cihazda sadece ben tel hafızasını doldurmamak için hafıza kartı kullandım ve eglence ve diğer proları karta kurdum böylece tel hafızası ilk günkü gibi duruyo onu anlattım

AYNA

AYNA

Üye
hımm bende kasma oldu sandım ilk okuduğumda bende şaşırmıştım..

matanist

matanist

Üye
Evet aslında symbian ın ilginç tarafları var. Misal benim uygulamalar klasörüne girerken veya menüye girerken çok fena kasılıyordu. Oradaki uygulamaları bir klasörde topladım (uygulamalar klasörü içinde başka bir klasöre) şimdi şak diye açıyor. Ayrıca şu an için elimden geldiği kadar tüm uygulamaları (özellikle başlangıçta açılan proları) hafıza kartına kuruyorum. Telefon yeniden başladığında fazla yüklenme olmasın diye (birkez kaspersky dan başım yandı formatlamak zorunda kaldım telefonu) ondan bu yana pek kurmuyorum öyle başlangıçta açılan programların ayarı varsa başlangıcı kapatıyorum. Yoksa kaldırıyorum :D

cancan5000

Üye
Kasmaması için size önerilerim
N8 in eksi yanı ekran grafik çipi çok küçük hafızalıdır
1.menü ikonları 4 ana başlık altında toplatın oyunlar internet app eylence diye menüyü mümkün oldukça boş bırakın
2. ana hafızayı mümkün oldukça boş tutun bu bir çözüm ama farkında iseniz telefonun dahili bir belleği daha var orayı işgal etmemeye özen gösterin...
3.oyun ıvır zıvırlarınızı SD kartlarınıza yükleyin...
4.oviden saçma sapan programlar indirmeyin gözünüzü sevim tam bi memory işgaliyeti gereksizzzzz
5.Sadece ve Sadece NOKİA OFFİCAL TEMALARI KULLANIN çünkü bitmap değeri düşük ama pixel olarak kalitelidir böylece makinenizi yormaz

bunları yapın farkını görüceksiniz ben memnununm telefon fitilli bomba gibi, yada şanslıyım :-D formdaki yazan 1 tane bile sorunla karşılaşmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt