(n8) Çok Kasıyor Lütfen bilen biri yardım eder mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
juju6611

juju6611

Üye
    Konu Sahibi
(n8) Çok Kasıyor Lütfen bilen biri yardım eder mi?
Ben annayı yükledikten sonra belle çıktı onu ilk yüklediğimde sorun yoktu sonra Bir kaç uygulama yükledim Maxicep'ten (asphalt 6 hd oyunlar) 3 tane kamera uygulaması indirdim cameraPro filan ama hiç begenmedim yada ben çekim yapamadım. bazıları 10 15 tane uygulama acıyorum diyor kasmıyor diyor hd oyunda açık diyorlar ama kasmıyor geçişlerde olsun kayıyor diyorlar. Banada yardımcı olurmusunuz benimki mesajlara girerken ekran klavyesi cıkarken bile kasıyor yardım edermisiniz dedim etmediler Siz den biri yardımcı olabilir mi Lütfen?

byred55

Üye
Ben annayı yükledikten sonra belle çıktı onu ilk yüklediğimde sorun yoktu sonra Bir kaç uygulama yükledim Maxicep'ten (asphalt 6 hd oyunlar) 3 tane kamera uygulaması indirdim cameraPro filan ama hiç begenmedim yada ben çekim yapamadım. bazıları 10 15 tane uygulama acıyorum diyor kasmıyor diyor hd oyunda açık diyorlar ama kasmıyor geçişlerde olsun kayıyor diyorlar. Banada yardımcı olurmusunuz benimki mesajlara girerken ekran klavyesi cıkarken bile kasıyor yardım edermisiniz dedim etmediler Siz den biri yardımcı olabilir mi Lütfen?
telefon hafızsını kontrol et dostum

juju6611

juju6611

Üye
    Konu Sahibi
63Mb yazıyor Ve telefon hafızasına bir şey yüklemediğim halde gün geçtikçe düşüyor neden olabilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
birinxisi belleye güncellemeden önce soft format attınmı ikincisi c diskine mümkün olduğu kadar bişey yüklememeye çalış üçüncüsü telefon hafızasında sakkadıgın mesaj sayıssı arttıkça telefonun yavaslayacaktır dördüncüsü telefonu en fazla iki üç günde bir yeniden başlatmalısın bunları kontrol et sorununa dogru çözümler bulabilelim

juju6611

juju6611

Üye
    Konu Sahibi
hayır soft format atmadım. uygulamalarımı Hep yıgın hafıza(e) e yüklüyorum Mesaj 1000 tane olsa da sanırım 50mb yemez heralde sadece metin içerikli saten o kadar yemez diye düşünüyorum.Cok kasınca reset atıyorum. İlk başta 100 küsürlerdeydi telefonun hafızası şimdi 63mb'lerde bakıyorum ama yüklediğim veya indirdigim bir şey bulamıyorum. Şimdi soft format atıp tekrar yüklesem uygulamalarım gider mi?

savas_yal

savas_yal

Üye
uygulama yüklerken bu yazılım telefonunuza uygun değil diye uyarı çıktı ve sen bunu kurdunsa eğer bu hata normal yoksa mesajla normal uygulama ile telefon yavaşlamaz belle sonuçta çok hızlı format at sorununu hallet derim fazlaca uygulama yükleyip sıkıntıyagirmeye gerek yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
soft formatla yükledigin heerşey gider kardeşim ayrıca msj olayını küçümseme önemli olan boyutu degil adedi önemli ama yinede sen bilirsin

hakan_710

hakan_710

Üye
uygulama yüklerken bu yazılım telefonunuza uygun değil diye uyarı çıktı ve sen bunu kurdunsa eğer bu hata normal yoksa mesajla normal uygulama ile telefon yavaşlamaz belle sonuçta çok hızlı format at sorununu hallet derim fazlaca uygulama yükleyip sıkıntıyagirmeye gerek yok
bu uyumlu değil olayına pek takılmayın bence yolla bana uyumsuz uyarısı veren uygulamayı ben sana uyumlu yapıyım çok istiyosan.

----------Eklendi @ 14:40:47 ---------- Yazıldı @ 14:40:27 ----------

öte yandan mesajlar konusunda bende arkadaşlara katılıyorum mesajdan olabilir. tek tek kontrol et olmadı temiz bi format at yaniden kur işine yarayan programları

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mesajlaşırkende oturumları kullanıyorsan kasar anna üsülü gelen giden olarak kullan

juju6611

juju6611

Üye
    Konu Sahibi
tamam öle deneyim çok teşekkür ederim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dostum yükledigin uygulamalardan kaynaklanıyor olabilir örnegin ben belledigimde oviden whatsappı indirdim whatsapp indigi anda telefon salaklaşmaya başladı dondu öyle kasılıyodu falan 3 kere batarya cıkarıp taktım düzelmedi en sonunda takıp actıgımda zar zor menüden whatsappı buldum kaldırdım telefon kendine geldi bazen yükledigin programlar sorun cıkarabiliyor muhtemelen bu yuzden olmustur bi soft fomat keyfine bak :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aklıma gelmişken ekliyeyim güncellemeyle tele kurulan f-secure prosunu kullanma ve mutlaka kaldır lanet bişey onun yüzünden tele kaç defa hard atmak zorunda kalmıştım sildim kurtuldum çok şükür

SilentOne

SilentOne

Üye
dostum eğer telefona hafızasına yüklediysen uygulamalarını kasar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt