N8 carla test aşaması

Sponsorlu Bağlantılar

salihk

salihk

Emekli Yönetici
iyide bu konunun belleyle alakası yokki evet bölümde konu kirliligi var aynı konular degişik baslıklarla açılıyo dersen tamam sana katılırım ama sen belleye sorun buluyolar sürekli yeni yeni konu açılıyo detsen orda senden ayrılırım mod arkadaslat var girer bakar konuya gerekeni yapar ya ilgili konuya yönlendirir ya kapatır yada yorumunu yapar çıkar ama herkes konulara gereksiz açmayın gibi yorumlarla girerse tartışmalarda kacınılmaz olur bunun örneklerini yasadık birsürü faydalı konu tartısmalar yüzünden kapatıldı
şimdi bu konu faydalımı oldu yani ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şimdi bu konu faydalımı oldu yani ?

anlatamıyorum sana göre faydasız bana göre faydalı önemli olan kardesimiz bir bilgi bulmuş paylasmış ha inanırsın inanmazsın o ayrı birsey

salihk

salihk

Emekli Yönetici
bana göre faydasız tabi sen elındekı telefona Donna da gelse yuklemeye calısacan herseyın en ıyısını ıstıyoruz ya normaldır

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sana göre faydasızsa burada ne işin var canımmm

salihk

salihk

Emekli Yönetici
şimdi faydasız oldu ama paylastıgın sıte fake olabılır !

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bana göre faydasız tabi sen elındekı telefona Donna da gelse yuklemeye calısacan herseyın en ıyısını ıstıyoruz ya normaldır

e bende bunu söylüyorum evet donnada gelse kurmaya calışıcam nokia n8den daha iyisini yapsın hemen gidip alırım herzaman herseyin en iyisini istemeyi hak olarak görüyorum kendimde bence sende bu hakkı istemelisin tavsiye sadece

• Beğen
Tepkiler: asdemed21
salihk

salihk

Emekli Yönetici
ben nokıadan daha iyisini alıyorum herzaman

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Daha Bellenin hataları düzelmeden Carla konuşuluyo Vay be :alkis

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asdemed21 ve ~N.A.W.Y~
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
c6 , c7 , n8 bu güncellemeden kesn yararlanır. nokia nın arm işlemcisi yeter :) ama şimdilik çok erken bu konuşmalar.

mehsell

mehsell

Üye
anna belle carla arkadas baska isim bulamıyor musunuz ya :D

pRime.

pRime.

Üye
carla belki eski cihazlara gelecek ama eski cihazlardaki gpu 1080p'yi hayatta kaldırmaz. yok öyle dünya.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
ben kesin carla n8e gelicek diye bir cümle kullanmadım zaten yazının altındada belirttim kesin bir şey yok diye

PriZm

PriZm

Üye

Seninde Galaxy S her ay 100 Mhz artıyor maşallah :D Hiç ısınmıyormu yahu bu tel? 2000 Mhz'ye dayayacaksın sonunda :D

1.5 Ghz 1.475 V + 250 Mhz GPU:ehe:d:
S2 değil bu:ehe:naughty: en fazla 55 dereceye kadar ısınıyor :)

• Beğen
Tepkiler: asdemed21 ve Cihanî Sultan
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
symbian carlanın n8 , c7 ve c6 ya uyarlanmış hali gelir. aynı symbian belle nin diğer telefonlara farklı özellikle gelmesi gibi...

Üst Alt