ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
1080p bizim cihazlara gelicek olursa sadece n8e gelir diye düşünüyorum. Dünyanın en iyi kameralı telefonu olarak gösteriliyor ve 12mp diğer cihazlara göre bir farkı var. Kesinlikle N8e gelmeli. Ayrıca her modele 1080p gelirse ne anlamı var yeni model çıkartmanın? Göreceğiz artık top nokianın elinde..
tüm s^3 lerin işlemcisi aynı 1080p video çekimide işlemciyle alakalı bilip bilmeden yorum yapmayalım
yine başladıkinş çıkar harika olur ama daha belleyi yüklemedim yarın belki yüklerim
ben n8 güncellediğime rağmen *#0000# yaptığımda güncellenmedi yazıyor demekki daha güncelleme gelcek carla da gelicek gelmessede belle süper
1.5 Ghz 1.475 V + 250 Mhz GPU
S2 değil buen fazla 55 dereceye kadar ısınıyor
Aaaa!Yaparsa olur mu canım?!keşke NOKİA net bir açıklama yapsa bu carla güncellemesi ile ilgili.
yanlış anladın galiba.
tüm s^3 lerin işlemcisi aynı 1080p video çekimide işlemciyle alakalı bilip bilmeden yorum yapmayalım
Nası yaa olamazzzarkadaşlar durun hemen heveslenmeyin adam sedece tahmini bir yorum yapmış henüz net bir bilgi yok.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Salı, 14 Şubat 2012 TarihLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia Brasil içinde Kaynakları, test sonraki Symbian iterasyon, yani Carla inşa QA Nokia N8 üzerinde çalışan doğruladı. Son Carla yapı ya da Nokia N8 ve onun gibiler olacak eğer henüz bilinmiyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nihai sürüme henüz tamamlanmış değil, son sistem gereksinimleri hala çok net değil. Carla mevcut özellik seti N8 üzerinde çalışıyor olması gibi görünüyor bu yana, 680MHz Symbian telefonlar için kullanılabilir, ancak küçük bir özellik seti edilecektir ki mümkündür. Anna S ^ 3 için olduğu gibi Carla Belle olacağını benim düşüncem, performans üzerindeki etkisini en alt düzeyde olmalıdır. Donna, ancak tamamen farklı bir hikaye olurdu (o hiç başlattı eğer varsa).
Ikinci bir nota, aynı kaynak uygulama uyumluluğu sağlamak için, Carla yapılar uygulama geliştiricileri için çok yakında piyasaya sürülecek olması mümkündür dedi. Bu sadece - MWC bu ay piyasaya sunulacak Nokia N8 halefi, gemide yeni Carla ile gelebilir anlamına gelebilir. Neden başka bir Nokia geliştirici doğru inşa serbest?Aynı notu, bu, N8 halefi bu çözünürlük işlemek için mümkün olacak gibi görünüyor bu yana Carla, 1080p video kayıt desteği katacak mümkündür.
İşlemciyle alakası yok, broadcom gpu'su symbian'lı cihazlarda bu işi tek başına yapıyor. Tekrar söylüyorum, işlemciyi olaya katsanız dahi n8, c7, c6-01, e7, e6, x7 gibi bcm2727 gpu kullanan cihazlarda 1080p çekim gerçekleştiremezsiniz. Kapasitesi 720p zaten. Piyasadaki 1080p çeken cihazların çoğu bile işlemciden destek alıyor.
Kardes lınkte 680 mhz symbıan ^3 işlemcıye gelmeyecek . bu sadece bı soylentıdır dıyor
bu şekilde bile bir resim çekiyorsun 5-10sn. bekliyorsun o şekilde artık yarım saat bekleriz ben carla marla istemiyorum önce belle yi düzeltsinler bu adamlara ne oldu anlamadım sanki acemi gibiler elop gelmeden önce çıkan güncellemeler eksiksiz çıkardı şimdi telefonda sesli arama sesli uygulama açma özelliği var ayarlardan ayar yapabiliyoruz ama kullanamıyoruz ne saçma bir güncelleme ya allahtan arama yapabiliyoruz birde carla gelirse düşünün artık neyi eksik diye
arkadaşım sana yardımcı olayım önce bellede hiçbir eksik yok sesli aramada mevcut ana ekrana sesli komut widgetini ekle daha sonra sesli komut sembolüne bidafa dokun olay biter ok. sizden ricam arkadaşlar önce biraz cihazı tanıyalım yazılımı çözmeye çalışalım sonra eksik diyelim inanın biraz çözerseniz belle adam gibi güncelleme olmuş
bu şekilde bile bir resim çekiyorsun 5-10sn. bekliyorsun o şekilde artık yarım saat bekleriz ben carla marla istemiyorum önce belle yi düzeltsinler bu adamlara ne oldu anlamadım sanki acemi gibiler elop gelmeden önce çıkan güncellemeler eksiksiz çıkardı şimdi telefonda sesli arama sesli uygulama açma özelliği var ayarlardan ayar yapabiliyoruz ama kullanamıyoruz ne saçma bir güncelleme ya allahtan arama yapabiliyoruz birde carla gelirse düşünün artık neyi eksik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?