n8 bozuldu garanti vs.. bi bakarsanız sevinirim arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

N8 garantide değiştirilir mi ?

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osayama

osayama

Üye
    Konu Sahibi
n8 bozuldu garanti vs.. bi bakarsanız sevinirim arkadaşlar
n8 mi aldım . nokia 'nın kendi sitesinden n8 yüklemiştim güncellemeyle hack falan değil yani.

2.5 3 ay oldu ama dün telefonu elime aldıpımda kapalıydı. açık bırakmıstım . tel açlırken 5 kutu var yuvarlak işte onlar geçiyo açılırken telefon orda takılıyo bir süre yeniden doluyo sonra telefon kendi kendine kapanıyo . kısaca açılışta bir müddet bekleyip tekrar kapanıyo .

garantiye vereyim diyorum. acaba yapcaklar işlem ne olur ?

yazılımı yeniden yükleyim batarya falan değiştirirler heralde . peki telefonu değiştirme söz konusu olurmu. işime gelir aslında. iyi olur.

bir şeyde sorucam n8 hacklersem garanti gidermi
?

_ardaa

_ardaa

Üye
Telefonu değiştirmezler yazılımı tekrar yükler geri verirler, hackli iken servise verirsen ve anlarlarsa garanti dışına çıkar.

osayama

osayama

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu değiştirmezler yazılımı tekrar yükler geri verirler, hackli iken servise verirsen ve anlarlarsa garanti dışına çıkar.

teşekkürler. yanlız bundan önce n8 kullanıyodum aynı olay olmuştu fakat telefonu değiştirmişlerdi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
önce bir format at

87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
telefonda hafıza kartı takılıysa çıkart öyle açmayı dene.benim telefonda da olmustu hafıza kartını cıkarıp actım düzelmişti

Otuz

Üye
sevgili kardeşim müsterih ol sen garantiye götür bir an önce onlar gereken neyse yapacaklardır ne yaparlasa yapsınlar garanti kapsamasındaysa ise onu sana sorunsuz bir sekilde vermek zorundalar gerekirse telefonunu bile değiştirirler

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Dostum bnde gönderdim telefonumu kapanma sorunu yuzunden adamlar dalga geçiyo resmen bişey yok falan filan. diyolar. Sen telefonuna sağlam bi FLASH at. düzelir.diye düşünüyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
belki anakartta sorun vardır

kaqan18

kaqan18

Üye
kardeş sen git kvk ya Ver ertesi gün alırsın. %90 ihtimalle yazılımı yenileyip verirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt