Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n8 bluetooth mouse
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deli oğlan
Üye
Konu Sahibi
n8 bluetooth mouse
arkadaşlar elimde bluetooth mouse var bildiğim üzere n8 bluetooth mouse'larıda destekliyor ancak mouse'u açıyorum yeni eşleşmiş cihaz araması yapıyorum mouse'u görmüyo n8 ne yapmam lazım nasıl kullancam bu kablosuz mouse'u nasıl bağlıycam n8 e lütfen yardım edin..
venusutarit
Üye
Elindeki mause Bluetooth değilde wi fi olabilir mi?
deli oğlan
Üye
Konu Sahibi
valla bilmiyorum küçük bi parçası var onu pcye takınca pcde çalışıo 'a4 tech g3-280'
matanist
Üye
Yeni eşleşmiş cihaz---> giriş cihazları şeklinde bir arat bakalım (mouse un açık olduğundan emin ol). Bu da olmazsa mouse un üreticisinin sitesinden özelliklerini bir yokla BT mouse mu diye? Bunlar da olmazsa mouse un usb bağlantısını otg ile tak bakalım ne gibi tepki verecek (bunu ben de merak ettim şimdi
Yeni eşleşmiş cihaz---> giriş cihazları şeklinde bir arat bakalım (mouse un açık olduğundan emin ol). Bu da olmazsa mouse un üreticisinin sitesinden özelliklerini bir yokla BT mouse mu diye? Bunlar da olmazsa mouse un usb bağlantısını otg ile tak bakalım ne gibi tepki verecek (bunu ben de merak ettim şimdi
arkadaşım evet mouse açık giriş cihazları diyede arattım tüm cihazlar diyede arattım bulmadı ayrıca o küçük prçayı otg ile bağladım desteklenmeyen usb cihazı dedi üreticinin sitesinde ise 'a4 tech g3-280 kablosuz-usb nano alıcılı siyah mouse diye geçio anlamadım valla
venusutarit
Üye
Bence desteklemiyor uğraşma boşa araştırdım bluetooth yada wi fi demiyor farklı bir sistem olabilir
matanist
Üye
wireless mouse imiş arkadaşlar. buyur kendi sayfasından