n8 bir kaç sorunum var yardım edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peacetr

peacetr

Üye
    Konu Sahibi
n8 bir kaç sorunum var yardım edermisiniz?
arkadaşlar yeniyim 1 hafta oldu n8 alalı ama bir türlü güvenlik kodlu tuş kilidi koymayı beceremedim yardımcı olurmusunuz lütfen.bir de ovi mağaza.yı ve telefonu güncelledim maçkolik.com ve döviz.com u yükledim girince yeni versiyon var yüklensin mi diyor evet diyorum ovi.ye bağlanıyor ama yüklü olan versiyon çıkıyor yeni versiyonu bulamadım bir türlü.yardımlarınızı bekliyorum...

Türe

Türe

Üye
güvenlik tuş kilidini değiştirmek istiyorsan şifre 12345 yani eğer koymak istiyosan açma kapamaya bi kere basıp telefonu kilitle de :oke:

peacetr

peacetr

Üye
    Konu Sahibi
güvenlik tuş kilidini değiştirmek istiyorsan şifre 12345 yani eğer koymak istiyosan açma kapamaya bi kere basıp telefonu kilitle de :oke:

pardon ama anlayamadım menüde nerelere gircem...

peacetr

peacetr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar n8 kullanan yok mu yardım edebilecek şu güvenlik kodlu tuş kilidini bi türlü yapamadım kaç gündür

m.d.g.35

Üye
arkadaşım menüde (ayarlar+telefon+telefon yönetimi+güvenlik ayarları+telefon ve sim kart+telf otomatik kilitleme süresi+kullanıcı tanımlı ısaretle dk ayarla ve 12345 olarak şifre gir tamam : )

peacetr

peacetr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım menüde (ayarlar+telefon+telefon yönetimi+güvenlik ayarları+telefon ve sim kart+telf otomatik kilitleme süresi+kullanıcı tanımlı ısaretle dk ayarla ve 12345 olarak şifre gir tamam : )

çok teşekkürler :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt