N8 Bilgisayara Bağlanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
N8 Bilgisayara Bağlanmıyor
Merhaba Arkadaşlar, N8'imle dün sabah sorunsuz USB bağlantısı yaparken akşam bağlantı yapamaz hale geldim. Ne Nokia Suite görüyor, ne depolama vs... hiç biri. Bilgisayara dahi format attım sırf bu sorun yüzünden! Takıyorum bilgisayardan bir kaç tane uyarı sesi geliyor sonra aşağıdaki manzara ile karşılaşıyorum. Yardım edin lütfen ...

Aygıtı çıkardığım filan yok! Sorun nerede anlamadım gitti. Yardım edin lütfen !!!

hizan

hizan

Üye
arkadaşım senin bilgisayarında usb girişinde sorun var ondan böyle bir hata veriyor.

başka usb girişine yada başka bilgisayarda dene kesin çalışacaktır.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım senin bilgisayarında usb girişinde sorun var ondan böyle bir hata veriyor.

başka usb girişine yada başka bilgisayarda dene kesin çalışacaktır.

Başka bir bilgisayarda da olmadı! + Başka bir telefon aynı sistemde
(N8'in çalışmadığı) çalıştı!

hizan

hizan

Üye
peki başka usb denedin mi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bana da benzeri olmuştu.sonra kendiliğinden düzeldi.garip ama öyle

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
peki başka usb denedin mi.

Onuda yapmıştım, olmadı!

Arkadaşlar, forumlarda aratıp tarattım bu sorunla bir çok kişi karşılaşmış ama kimse adam akıllı çözüm bulamamış. Kendi fikrimce hard reset atma yoluna gittim ve başarılı oldum. Şuan cihazımdaki tüm USB modları çalışıyor. Yardıma koşan herkese teşekkürler ...

ULUSA SESLENİŞ: Keşke her soruna reset/format atmak zorunda kalmasak!

Ek Bilgi: *#7370# ile de sorun çözülüyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Onuda yapmıştım, olmadı!

Arkadaşlar, forumlarda aratıp tarattım bu sorunla bir çok kişi karşılaşmış ama kimse adam akıllı çözüm bulamamış. Kendi fikrimce hard reset atma yoluna gittim ve başarılı oldum. Şuan cihazımdaki tüm USB modları çalışıyor. Yardıma koşan herkese teşekkürler ...

ULUSA SESLENİŞ: Keşke her soruna reset/format atmak zorunda kalmasak!

symbian'ın problemi bu malesef..en küçük hatada formatsız düzelmiyor sistem

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bekliyoruz..

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim denetim masasına gir orda nokia ile ilgili bir pprogram varsa kaldır... Bende de öyle bir sorun oldu onu kaldırdım sonra bağladım... Pc o programı bağlanınca tekrar yüklüyor ve sorun eğer programsal ise kalkıyor...Ama şayet donanımsal ise bişey diyemem...

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun nedenini bilmediğim bir şekilde cihazdan oluyor gibi! Tavsiyelerinizin hepsini buraya konu açmadan önce yapmıştım olmayınca buraya konu açmıştım. Ha hiç bir şey mi gözüne çarpmadı derseniz bence sorun şundan olabilir; "Sık sık yani suite modu, depolama modu vs... kısa sürede sürekli değiştirince oluyor heralde. Yada bilmiyorum neden!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt