N8 BH-503 kulaklık uyumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
N8 BH-503 kulaklık uyumu
kulaklığı ilk aldığımda tel buluyodu eşleştirip kullanabiliyordum fakat şimdi bi aralar format çekmiştim tabi eşleşen cihazlar gitti sonra anna yükledim ne zamandır kullanmıyordum kulaklığı bugün bi denemek istedim tel görmüyo kulaklığı bi türlü eşleştiremiyorum acaba annadan mı kaynaklanıyor sorun artık kullanamıyacak mıyım ben bu kulaklığı kullanan bilgisi olan warsa bi bilgi verirse sewinirim. çöpe mi atayım o kulaklığı şimdi ben.

Heil__

Üye
Ben kullanıyorum hiçbir problem yok.. Eğer eşleştirmen silinmişse; bildiğin gibi tekrar eşleştirmen lazım. bunun içinde mavi ışık hızlı hızlı yanıp sönünceye kadar açma düğmesine basılı utman gerekli. ondan sonra telefona aratırsan bulması lazım..
Bunlar elbet aklına gelmiştir ama bunlar dışında bir problemin "arıza veya yazılım sebepli" olacağını düşünüyorum. en azından mavi ışık yanıp sönüyor mu; kulaklığı başka telefonla denedin mi; telefonuna başka kulaklık bağladın mı.... bu gibi şeylere bir bakman işine yarayabilir...

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
pardon ya ne zamandır kullanmıyodum sonradan aklıma şarj olayı geldi meğer şarjı az olduğu içinmiş şarja taktım biraz bekledim denedim gördü beni aldatan kulaklığın açılması oldu şarjı az olsada açılmış fakat kendini göstermiyomuş. Yine de ilgin için teşekkürler kardeş sorun çözüldü. Keşke önce denesydim boşuna konu kalabalığı yaptık neyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt