N8 Belle !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byred55

Üye
    Konu Sahibi
N8 Belle !
bıraz once telefonuma kurdum ve gercekten cok basarılı . ısın dogru nasıl baş edecegımı bılmıyorum o kadar ekran varkii (: telefona bagladım kendı kablosu ıle dosyanın ınmesını bekledım 284 mb ve yaklasık 3-4 dk ıcınde ındı .cihaza yuklenmesıde yaklasık 5 dk surdu ve ondan sonra adımlar daha basıttı.yaptıgım hıcbırsey olmadı ne flas ne format ne baska bırsey . fakat cıhaz symbıan ^3 lu ıdı anna kurmamıstım bunun etkısı varmı bılmıyorum su an kullanıyorumda calısmaya bı aksamı yok kamerası tamam kablosuz ınternetı tamam herseyı tam bı sıkıntı vermedı . oldukca eglencelı duruyor (: amacım bıraz olumlu seylerden bahsetmek yanı hep sorun hep sorun başlıklarını gorunce ınsan tereddute dusuyor acaba beklesemmı dıye , adeta daralıyor ınsan bundan sonrakı arkadaslara olumlu ornet olmak ıstedım . ben varım arkadaslar ! benım cıhazı gayet normal sekılde sıkıntısız calısıyor ! teşekkurler nokia !!! (: (: (:

comand0

comand0

Üye
ilk defa sözünü tuttular 8 subatta yayınladılar. naviye düşmüş n8 111.030 versiyon hayırlı olsn indiriyorm :)

Nusrat1915

Üye
Bu nokia beni sinir hastası etti. Senin 5 dakikada indirdiğin belleyi ben 1 Megabaytını ortalama 4 dakikada indirdim. Hem Vodo ile denedim hem türkcell ile. 100 mb dayanabildim. iptal ettirdim. Bir de anlamadığım illa telefonun Simiyle internete girecem. Nokia alırmıyım bir daha TÖVBEEE

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sen anna yazilimını yüklüyon galiba arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt