N8 belle yazi tipi değiştiren gerçekten var mi ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
N8 belle yazi tipi değiştiren gerçekten var mi ???
s.a. N8de yazı tipi Gerçekten değiştiren varsa yardım etsin.hackli hacksiz farketmez ama cidden Yok bulamadım.forum da bi kaç yöntem var ama kimse peşinde durmamış.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Fontzoomer kullan dostum rahatca degisebilirsiniz

najanaja

najanaja

Üye

yalnız o eski konu kardeş ilk N8 yazılımı içindi :) anna da o fontlar çoğaltıldı yine deiştirebiliyodu ama belle de işe yaramıyo o yöntem. Uğur'un da dediği gibi fontzoomer sorunsuzca belle de deiştiriyo arkadaş nasıl bulamammış ki fontzoomer pro su mewcut forumda ve bilgilendirilmiştir heralde konularda belle de çalıştığı :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

yalnız o eski konu kardeş ilk N8 yazılımı içindi :) anna da o fontlar çoğaltıldı yine deiştirebiliyodu ama belle de işe yaramıyo o yöntem. Uğur'un da dediği gibi fontzoomer sorunsuzca belle de deiştiriyo arkadaş nasıl bulamammış ki fontzoomer pro su mewcut forumda ve bilgilendirilmiştir heralde konularda belle de çalıştığı :)

Fontzoomer önermedim telde sorunlar çıkartıyor diye biliyorum.Ama denenebilir.:oke:

najanaja

najanaja

Üye
Fontzoomer önermedim telde sorunlar çıkartıyor diye biliyorum.Ama denenebilir.:oke:

walla şahsen ben belle ye geçti geçeli fontzoomer kullanıyorum hiçbi açıdan problem yaşatmadı bana sdece opera sorun çıkartıyo yazı fontu kontrol ediliyo falan deyip kapanıyo bende uğraşmadım kaldırdım attım onla uğraşamam:) telin tarayıcısı yetiyo ek olarak ucweb kurdum yedekte bulunsun die :)

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
:-) dediğiniz gibi font zoomer da ise yaramadı n8 belle de. Ben sabırsızlıkla bekliyorum yapan varsa lütfen mesaj atın?

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim sağolun ama onu çok denedim olmadı:) Telefonun dosya sistemini kurcalaya kurcalaya bozdum ama gene olmuyo :-)

- - - Eklendi - - -

walla şahsen ben belle ye geçti geçeli fontzoomer kullanıyorum hiçbi açıdan problem yaşatmadı bana sdece opera sorun çıkartıyo yazı fontu kontrol ediliyo falan deyip kapanıyo bende uğraşmadım kaldırdım attım onla uğraşamam:) telin tarayıcısı yetiyo ek olarak ucweb kurdum yedekte bulunsun die :)

opera da config ayarlardan Telefona attığınız fontun aynısı seçseniz olur mu acaba:-)ama bu bi düşünce ben hiç denemedim.deNeyemem çünkü daha Telin fontunu değiştirmeyi öğrenemedim ?

- - - Eklendi - - -

opera da config ayarlardan Telefona attığınız fontun aynısı seçseniz olur mu acaba:-)ama bu bi düşünce ben hiç denemedim.deNeyemem çünkü daha Telin fontunu değiştirmeyi öğrenemedim ?

- - - Eklendi - - -

dediğim gibi ben cevabı burada bekliyor olacağım.ilgilenen üstadlar varsa el atabilirler mi?

najanaja

najanaja

Üye
walla dediğim gibi operayı sildim zaten telden fazla net e falan bağlanmıyom ihtiyacım yok tarayıcıya telinki yetiyo bana ayrıca yine dediğim gibi fontzoomer sorunsuz çalışıyo belle de başka hiç bir yolu yok o proyu kullanman gerekiyo.

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
walla dediğim gibi operayı sildim zaten telden fazla net e falan bağlanmıyom ihtiyacım yok tarayıcıya telinki yetiyo bana ayrıca yine dediğim gibi fontzoomer sorunsuz çalışıyo belle de başka hiç bir yolu yok o proyu kullanman gerekiyo.

Tamam çok teşekkür ederim font zoomerı tekrar deneyeceğim dediğinizi yaparım...olmazsa bulurum sizi ama:-)yani bulabilirim değil mi.

cankan_6518

cankan_6518

Üye
operayı silmene gerek yok fontun yazı tipi boyutunda degşiklik yapma sorun çıkarmıyor.

tayfun14

tayfun14

Üye
font zoomer teli çok yavaslatıyor c7 de birgün kullanamadm sistemden doğru değştrmeyi anlatan kmse yok.

Pringles

Pringles

Üye
bende sorunsuz çalışıyor. Font zoomer in modlu hali ve en son sürümünü kullanıyorum. Mobildeyim okuldan gelince link atarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt