:-) dediğiniz gibi font zoomer da ise yaramadı n8 belle de. Ben sabırsızlıkla bekliyorum yapan varsa lütfen mesaj atın?
- - - Eklendi - - -
teşekkür ederim sağolun ama onu çok denedim olmadı

Telefonun dosya sistemini kurcalaya kurcalaya bozdum ama gene olmuyo :-)
- - - Eklendi - - -
walla şahsen ben belle ye geçti geçeli fontzoomer kullanıyorum hiçbi açıdan problem yaşatmadı bana sdece opera sorun çıkartıyo yazı fontu kontrol ediliyo falan deyip kapanıyo bende uğraşmadım kaldırdım attım onla uğraşamam
telin tarayıcısı yetiyo ek olarak ucweb kurdum yedekte bulunsun die
opera da config ayarlardan Telefona attığınız fontun aynısı seçseniz olur mu acaba:-)ama bu bi düşünce ben hiç denemedim.deNeyemem çünkü daha Telin fontunu değiştirmeyi öğrenemedim ?
- - - Eklendi - - -
walla şahsen ben belle ye geçti geçeli fontzoomer kullanıyorum hiçbi açıdan problem yaşatmadı bana sdece opera sorun çıkartıyo yazı fontu kontrol ediliyo falan deyip kapanıyo bende uğraşmadım kaldırdım attım onla uğraşamam
telin tarayıcısı yetiyo ek olarak ucweb kurdum yedekte bulunsun die
opera da config ayarlardan Telefona attığınız fontun aynısı seçseniz olur mu acaba:-)ama bu bi düşünce ben hiç denemedim.deNeyemem çünkü daha Telin fontunu değiştirmeyi öğrenemedim ?
- - - Eklendi - - -
dediğim gibi ben cevabı burada bekliyor olacağım.ilgilenen üstadlar varsa el atabilirler mi?