N8 Belle Refresh Eksiklik.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
N8 Belle Refresh Eksiklik.
Refresh'e geçeli baya oldu ama ben daha yeni farkediyom :) benim telde haritalar, video düzenleyici ve fotoğraf düzenleyici yok :) refresh te bunlar yokmu dicem hiç sanmıyom vardır heralde e varsa bendekiler nereye kayboldu ki :)

• Beğen
Tepkiler: CouTFeeL

CABBAR

CABBAR

Üye
Abi orijinal fw'de vardı ben yükledim :) Ama benimki c6-01

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
:D bazılarında oluyor abi SymbianHacker bi konusu vardı linkini atıcam şimdi arıyorum :)

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/first-aid-pack-by-symbianhacker-694980.html buyur abi

• Beğen
Tepkiler: najanaja
CABBAR

CABBAR

Üye
Ayrıca abi hard format attıysan silinmiş olabilir. :)

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Refresh'e geçeli baya oldu ama ben daha yeni farkediyom :) benim telde haritalar, video düzenleyici ve fotoğraf düzenleyici yok :) refresh te bunlar yokmu dicem hiç sanmıyom vardır heralde e varsa bendekiler nereye kayboldu ki :)
Navifirimdeki dosyaların tamamını işaretleyip indirirsen(19 dosya toplam 932mb)ve bunlarla flash atarsan eksik hiçbirşeyin kalmaz,ayrıca yüklemek istersen forumda paylaşıldı zaten

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca abi hard format attıysan silinmiş olabilir. :)

ewet atmıştım aslında refresh e geçmeden önce atmıştım düzgün olmamış geçtikten sonra bida atmıştım :) ondan gitti heralde.

- - - Eklendi - - -

:D bazılarında oluyor abi SymbianHacker bi konusu vardı linkini atıcam şimdi arıyorum :)

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/first-aid-pack-by-symbianhacker-694980.html buyur abi

iyi ama bunun içinde modlar falan herşey varmış benim onların hepsi var zaten :) sadece bu üçü lazım bana :)

- - - Eklendi - - -

Navifirimdeki dosyaların tamamını işaretleyip indirirsen(19 dosya toplam 932mb)ve bunlarla flash atarsan eksik hiçbirşeyin kalmaz,ayrıca yüklemek istersen forumda paylaşıldı zaten

flash işiyle ilgilenmiyorum zaten teli toparlamışım flash yada format falan atmam artık normal uygulama olarak kurabilirsem anca dier türlü olmayıversin :) yine de bilgi için saolasın

- - - Eklendi - - -

indirip baktım ayrı ayrı uygulama olarak verilmiş :) ben hepsi tek sis içinde sandıydım :) saolasın coutfeel bu işimi görür.

• Beğen
Tepkiler: CouTFeeL
Kayahan14

Kayahan14

Üye
hard formatla gidiyor alemsin hee :) orjınal dosyalarla flash atarsan gelir gelir bide shacker in konusunda var :)

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

ewet atmıştım aslında refresh e geçmeden önce atmıştım düzgün olmamış geçtikten sonra bida atmıştım :) ondan gitti heralde.

- - - Eklendi - - -

iyi ama bunun içinde modlar falan herşey varmış benim onların hepsi var zaten :) sadece bu üçü lazım bana :)

- - - Eklendi - - -

flash işiyle ilgilenmiyorum zaten teli toparlamışım flash yada format falan atmam artık normal uygulama olarak kurabilirsem anca dier türlü olmayıversin :) yine de bilgi için saolasın

- - - Eklendi - - -

indirip baktım ayrı ayrı uygulama olarak verilmiş :) ben hepsi tek sis içinde sandıydım :) saolasın coutfeel bu işimi görür.
İşe yaradıysam ne mutlu bana rica ederim abi :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ANIL

ANIL

Admin
Sorun kalmadığına göre :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt