N8 Belle - Nokia Smart İnstaller

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
N8 Belle - Nokia Smart İnstaller
Arkadaşlar bu bellede smart installer sorununa bi çözüm bulan oldu mu forumda o kadar güzel programlar var ama yüklenmiyo qt yi hallettim ama smart installer de çalışsa tam olacak.

andry77

andry77

Üye
Smart instaler original anna da bile sorun yaratıyo birçok güzel uygulama yüklenmiyor o nedenle... Yapan ya da çözüm bulan sesimizi duysun :) bi el atın şu konuya.

• Beğen
Tepkiler: BlackCurse01
realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
Yine forumda bikac arkadastan duymustum telin dilini ing. yap ondan sonra yukle diye olmaz diyordum oldu valla ama tek kotu yani tekrar turkce yapinca dili yuklenen uygulamalar calismiyo:(

----------Eklendi @ 11:42:10 ---------- Yazıldı @ 11:40:01 ----------

ayrica smart installer v. 1.35.0 gorunuyo uygulama yoneticisinde bazi arkadaslar 1.1.0 diyodu

n000k

n000k

Üye
hmm bende de ta tersi.. türkçedeyken battery monitor 2 yi yüklemek istedim olmadı.. ing yaptım yükledim. tekrar türkçeye geçince uygulama çalışıyor.. tamam belki şuan bende belle yüklü ama , anna yüklüykende o şekilde yapıyordum çalışıyordu uygulamalar türkçe dilinde..

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
aynısı bndede oluyor neden bole bir sıkıntı oluyprsa anlamıyommsu qt de dil sorununu çözseler süper olucak yha

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt